CFR-FCSB, ultimele declarații înainte de meci. Vasile Miriuță: „N-aş miza pe tactica asta dinspre FCSB”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
CFR-FCSB, ultimele declarații înainte de meci. Vasile Miriuță: „N-aş miza pe tactica asta dinspre FCSB”
CFR-FCSB, ultimele declarații înainte de meci. Vasile Miriuță: „N-aş miza pe tactica asta dinspre FCSB”

Vasile Miriuță, fostul antrenor al campioanei României, declarații importante înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB. Acesta a dezbătut tacticile de joc ale echipelor pentru PlaySprt.

Cel mai așteptat meci din acest play-off al Ligii 1 se apropie, iar Vasile Miriuță și-a dat cu părerea despre o posibilă evoluție a meciului din această seară. Fostul antrenor al campioanei o avertizează pe FCSB de puterea ascunsă a CFR-ului. Toni Petrea nu ar putea câștiga dacă va juca la fel ca până acum și în această seară.

Vasile Miriuță este de părere că Florin Tănase este fotbalistul de la FCSB care poate aduce victoria FCSB-ului. Antrenorul echipei Minaur Baia Mare a studiat-o pe CFR și a explicat de ce mizează pe „decarul” vicecampioanei României.

 

Miriuță: CFR trebuie să fie atentă la Florin Tănase

 

Vasile Miriuță crede că meciul se poate decide pe final, deoarece ardelenii au întâmpinat probleme la ultimele partide și că Florin Tănase poate decide derby-ul din Gruia.

„Trebuie să şi poţi sau să-ţi permiţi să ataci CFR-ul la el acasă. N-aş miza pe tactica asta dinspre FCSB. Va fi însă interesant finalul meciului. Clujul a avut destule probleme, ceilalţi au obţinut multe puncte chiar în prelungiri.

Probabil însă că gazdele au învăţat din capcanele precedente şi se vor concentra mai bine spre sfârşitul întâlnirii. În general, CFR a demonstrat că are ştiinţa momentelor decisive, jucătorii se calibrează altfel în partidele-cheie.

Multă lume ar pune degetul pe Tavi Popescu drept omul care poate decide la Cluj, dar mi se pare că experienţa şi valoarea lui Florin Tănase sunt mai aproape de a-l duce spre postura de a hotărî eventual rezultatul derby-ului”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru PlaySport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel