CEX. Greu din PSD, atac major la Dragnea

Nadina Enache / 21 sep 2018, 13:47 Salveaza PDF Comentarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat vineri că se impune demisia lui Liviu Dragnea, fiind singura variantă de luat în calcul. 

Întrebat dacă Liviu Dragnea a greşit, Robert Negoiţă a răspuns: "Da, cu multe. Lăsaţi că le spun în interior. Mulţi au greşit. (...) S-au făcut foarte multe greşeli, dar detaliile o să le spun în interior".

El consideră că o demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este singura variantă care trebuie luată în calcul.

"Este o idee care trebuie luată în calcul. (...) În primul rând, cred că toate lucrurile acestea trebuie discutate în interior, dar, da, trebuie să luăm în calcul toate variantele. Un partid nu înseamnă un om, ar fi foarte grav să fie aşa", a răspuns Negoiţă, întrebat dacă Dragnea ar trebui să facă un pas în spate.

Social-democratul a adăugat că discuţiile din CExN trebuie să reprezinte un moment de reflecţie.

"Nu cred că este un moment de excluderi, ci de reflecţie. Este un moment în care chiar avem ce învăţa şi pe cale de consecinţă câştigăm. (...) Eu cred că din toate lucrurile care s-au întâmplat în săptămâna aceasta avem cu toţii de învăţat. Suntem capabili să învăţăm din asta, câştigăm cu toţii. Când zic cu toţii, zic chiar cu toţii. Nu suntem capabili să învăţăm şi pornim iarăşi pe răzmeriţe şi pe ranchiuni şi pe răzbunări, pierdem cu toţii", a afirmat el.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22