Cele mai manipulatoare semne ale Zodiacului. Ferește-te de ele, ca să ai o viață liniștită

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cele mai manipulatoare semne ale Zodiacului. Ferește-te de ele, ca să ai o viață liniștită
Cele mai manipulatoare semne ale Zodiacului. Ferește-te de ele, ca să ai o viață liniștită

Există semne zodiacale manipulatoare. Acestea acționează pe emoțiile profunde ale oamenilor mai slabi, pe care îi poate supune voinței lor. A fi manipulator este o trăsătură negativă a unor oameni, care este definită, la naștere, prin poziția stelelor. Astrele vă sfătuiesc să vă feriți de aceste semne manipulatoare. Dar să aflăm care sunt acestea și ce vor să realizeze prin manipularea altor persoane. 

Berbec

Printre cele mai manipulatoare semne ale zodiacului se numără, cu siguranță, nativii Berbec. Ceea ce îi conduce pe cei născuți sun acest semn este exclusiv interesul propriu, al cărui scop trebuie atins cu orice preț și prin orice mijloace, legal sau ilegal, nu contează. Pentru acești nativi este în regulă să manipuleze alte persoane în atingerea țelului lor. Ceea ce îi caracterizează pe nativii Berbec este lipsa totală de empatie față de aproapele său, precum și incapacitatea de a se pune în pielea altora. Deci pentru ei nu va fi o problemă să provoace altora durere. Berbecul va încerca să-i manipuleze pe ceilalți pentru a profita de ei. Prin urmare, va încerca să-i facă să se creadă inutili, neinteligenți, chiar paranoici. Tehnica de manipulare a Berbecului se concentrează în principal pe utilizarea minciunii și înșelării altor persoane.

Horoscop 2021. Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm toată vara. Astrele nu dau greș niciodată

Gemenii

În topul celor mai manipulatoare semne ale zodiacului intră și nativii Gemeni  Cei născuți în această zodie nu au empatie și sunt  interesați, exclusiv, doar de ei înșiși. Sunt mai puțin nemiloși decât Berbecul, așa că folosesc manipularea corectă, pentru a  exploata oamenii de care au nevoie, în scopuri proprii și pe termen scurt. După ce își ating scopul, încearcă să scape de imediat oamenii pe care i-au folosit și pleacă în căutarea altora.

Horoscop SPECIAL. Talentul ascuns al fiecărei zodii. Care este superputerea semnului tău

Scorpionul

Printre cele mai manipulatoare semne ale Zodiacului îi putem include, cu siguranță, pe Scorpioni. Acest semn insiră deja frică prin misterul care îl înconjoară. Cei născuți în acest semn zodiacal îi manipulează pe alții în același mod ca Berbecul, dar atât de subtil, încât este dificil să fie descoperiți. Munca lor de manipulare a victimei este lungă și minuțioasă și poate continua ani de zile, chira și pentru o greșeală minoră. Sursa: socialperiodico.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel