Cea mai iubită româncă din ITALIA: Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Îndrăgita artistă româncă, Ramona Bădescu, stabilită de mulți ani în Italia, a anunțat că va deveni mamă la 50 de ani.

Actrița româncă Ramona Bădescu, a anunțat că este însărcinată și va avea un băiețel. În vârstă de 50 de ani, ea se pregătea să apeleze la feritilizare, dar actrița stabilită de mulți ani în Italia și iubitul ei au primit vestea minunată.

Cei doi, care locuiesc în Italia, vor deveni în curând, părinții unui băiețel. Ramona Bădescu a făcut primele declarații. „Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu, potrivit Ok Magazine.

Ramona Bădescu s-a retras din televiziune de ani buni, dar și-a urmat cariera peste hotare, în Italia. Ea a practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică. Ea este unul dintre cei mai importanți promotori ai românilor din Peninsulă, pentru care a organizat de-a lungul anilor numeroase evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel