Cea mai bună zi a anului 2021 pentru zodia ta. Ar trebui să o marchezi în calendar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cea mai bună zi a anului 2021 pentru zodia ta. Ar trebui să o marchezi în calendar
Cea mai bună zi a anului 2021 pentru zodia ta. Ar trebui să o marchezi în calendar

Astrologul Maria Sofia Marmanides a dezvăluit care va fi ziua cea mai bună a anului 2021 pentru fiecare zodie în parte. Ar trebui să o marchezi în calendar, deoarece va fi ziua în care energia stelelor te va ajuta cel mai mult.

Berbec. 15 aprilie 2021 a fost ziua în care Soarele a fost în această zodie și, în combinație cu Jupiter în Vărsător și Marte în Gemeni, îți va afecta cariera, așa că va fi o zi ideală pentru a primi sprijinul prietenilor tăi și pentru a atinge obiectivele.

Taur. 8 mai 2021 va fi o zi în care vă veți confruntă cu prea multe opțiuni bogate, iar ceva foarte bun va ieși, fără îndoială, din ele. Acest lucru se datorează faptului că Venus va fi poziționat în acest semn, evidențiind plăcerile materiale.

Gemeni. 28 mai 2021 va fi ziua perfectă pentru a vă conecta cu ceilalți și pentru a vă bucura de viață. Mercur va fi în uniune cu Venus, așa că ar fi ideală o transformare sau o ieșire noaptea în compania prietenilor.

Rac. La 23 iunie 2021 Soarele va fi în acest semn și Jupiter în Pești. Va fi un moment bun pentru a vă extinde orizonturile.

Leu. 13 iulie 2021 va fi cea mai norocoasă zi, deoarece Venus și Marte se vor conecta în acest semn și îi vor oferi un impuls magic pentru a fi protagonistul unei povești de dragoste pasională.

 

Cea mai bună zi a anului 2021 pentru zodia ta

 

Fecioară. Pe 18 august 2021, Mercur, planeta conducătoare a acestui semn, va fi împreună cu Marte și combinând luna în Capricorn și Uranus în Taur, va fi momentul să vă asumați angajamente mai profunde și să aveți o bază mai puternică.

Balanță. 6 septembrie 2021 promite să fie o zi norocoasă pentru dragoste, deoarece planeta voastră conducătoare (Venus) va fi în acest semn.

Scorpion. 18 noiembrie 2021 va fi o zi magnifică pentru a vă bucura de erotismul vostru natural. Energia lui Marte, planeta voastră conducătoare, va motiva pasiunea și o va reflecta împreună cu partenerul dvs. și dacă sunteți singur, va fi ca un magnet sexual.

Săgetător. Cea mai bună zi va fi pe 14 mai 2021, când se vor simți norocoși pentru energia transmisă de Jupiter, planeta lor conducătoare. Puteți profita de ocazie pentru a face ceva distractiv și a vă bucura de ceea ce viața are de oferit.

Capricorn. Cea mai bună zi din 2021 va fi 23 august. La această dată, planetele vor fi aliniate pentru o promovare la locul de muncă, astfel încât să vă puteți simți împuterniciți să revendicați ceea ce meritați.

Vărsător. 29 noiembrie 2021 va fi ziua în care Vărsătorul va fi cel mai coerent cu vorbele, așa că va fi timpul să vă exprimați cu voce tare și cu mândrie universului.

Pești. Iubirea, norocul și romantismul vor fi în aer pe 3 iunie 2021, ziua perfectă pentru a merge la o întâlnire, a întâlni pe cineva sau a lansa un proiect.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel