Ce-i TRANSMIT românii lui Dragnea pe Facebook după CREȘTEREA ECONOMICĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce Liviu Dragnea a postat pe pagina lui de Facebook cifrele creșterii economice numai de el știute. sute de români au reacționat. De la mesaje ironice, bășcălioase, la critici acerbe. „România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!!”, a scris Liviu Dragnea, președintele PSD, duminică seara, pe Facebook. Iată câteva dintre mesajele transmise de români lui Liviu Dragnea.

Ciprian Lacatusu
Ciprian Lacatusu Excelent. Dar va rog eu, ma opriti cresterile astea ca nu suntem invatati cu asa multa bunastare! Pleaca lumea pe capete in vest, sa traiasca in conditiile vitrege de acolo. Trebeuie educati oamenii, pur si simplu nu suntem invatati cu asa multa bunastare si democratie! Ramane tara goala
 
 
Ciorba Paul
Ciorba Paul Bravo boss!asta a colorat Irinuca in vacanța?sau cu atât a crescut potul la masa de poker de acum 2-3 zile????
Gheorghe Musetescu
Gheorghe Musetescu Păi dacă curge atâta lapte și miere cum te tot lauzi , de ce mama dracului vă tot împrumutați zeci de miliarde de EURO , și de ce nu avem buget până în momentul de față ??? Adevărul adevărat este că nu mai aveți bani , iar Țara asta este aproape de colaps și faliment . Nu mai încercați să duceți Poporul în eroare , fiindcă nu mai ține vrăjeala , iar prostimea s-a cam trezit în ultimii 2 ani !!

 

Mihaela Alexa
 
Mihaela Alexa Ce dracu ai fumat in Maldive ?
 
· Reply · 16m
Traian Paparete
 
Traian Paparete Bă, eşti nebun!? Atâta creştere iar România este făcută ZOB la Infrastructură, Educaţie, Sănătate...ce să mai vorbesc de JUSTIŢIE...livache tată, lasă-te de meseria asta şi treci ca ospătar sau altceva de genul ăsta şi lasă-ne pe noi în pace. Ai mari probleme de comportament, nu eşti departe de CEAUŞESCU NICOLAE, mai ai un pic şi zbori cu elicopterul către Jilava.
Radu
Radu Nea Liviu, iesi la balcon sa-ti mulțumească poporul pentru creșterea economică.Promiti ca nu te urci in elicopter după felicitările poporului?
 
Traian Pascale
 
Traian Pascale Dragnea nu e penal, n-are mustata si e specialis in economie. Bai Dragneo, las-o jos ca macane!
 
 
· Reply · 46m
Ion Mocanu
 
Ion Mocanu Bravo domnule Dragnea ați devastat Germania și Franța ! Felicitări ! Nici pe timpul lui Ceaușescu , România nu a avut asemenea creștere economică !
148701219
Flavius Bândea
 
Flavius Bândea Mai taie din ele... da le dracu! Nici Ceausescu nu le a umflat atat si nici n a mintit ca voi! ????????????
220372259
Manage
 
· Reply · 2h
Bataiosu Dragos
 
Bataiosu Dragos Ba...ce dracu fumezi?
Mai bine socotesti cate familii distrugi pe ora...si nu ma refer aici doar la cei care aleg sa plece peste hotare sa poata sa puna ceva pe masa...ci la toate familiile care traiesc sub limita existenteti!
Vrei sa vezi adevarata…See More
 
Alex Foxu
 
Alex Foxu Vezi ca in loc sa pui cifrele Romaniei, ai pus cresterile economice ale PSD.
Dar de ce ati pus doar 25% si 32%? Mai puneti cate un 1 in fata fiecarui numar ca fanii PSD cred orice. Altfel suna crestere de 125%. Si nici nu e greu s-o faci in Paint.
D-ai…See More
 
Viorel Onica
 
Viorel Onica Doar prostia si imbecilitatea creste in guvernul vostru de infractori si analfabeti.
 
Catalin Amza
 
Catalin Amza Bai gunoiuleeee! Toți experții din tara asta susțin ca este imposibil sa fie deficit mai mic de 5% și voi, 6 necalificați hoți și infractori dovediți susțineți contrariul? Mincinoșilor. Blestemați sa fiți neam de neamul vostru gunoaie ordinare pentru tot raul pe care-l produceti in tara asta, pentru minciunile si dezinformarile voastre!
 
Stefan Cojocaru
 
Stefan Cojocaru Ce bine! În sfârșit sunt bani pentru construcția de noi penitenciare!
 
Veronica Huza
 
Veronica Huza Cifrele sunt furate din cimitir de Valcov sau aflate de Teodorovici la Bamboo?
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel