Ce a declarat tenismana Bianca Andreescu despre rivala sa, Emma Răducanu: „Poate că ne putem ajuta reciproc”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce a declarat tenismana Bianca Andreescu despre rivala sa Emma Răducanu: „Poate că ne putem ajuta reciproc” / Foto: Captură video youtube
Ce a declarat tenismana Bianca Andreescu despre rivala sa Emma Răducanu: „Poate că ne putem ajuta reciproc” / Foto: Captură video youtube

Bianca Andreescu spune că și-ar dori să aibă o discuție amicală cu Emma Răducanu pentru că tenismana crede că s-ar putea ajuta reciproc.

Bianca Andreescu, în vârstă de 22 de ani, și Emma Răducanu, în vârstă de 20 de ani, au avut traiectorii similare la începutul carierei lor.

Mai exact, Andreescu, care a devenit campioană de Grand Slam la Us Open 2019, nu a mai câștigat niciun titlu de atunci. De asemenea, Răducanu nu a obținut nicio victorie de la sosirea ei până la US Open 2021. 

 

Bianca Andreescu și Emma Răducanu s-au născut în același spital



„Sincer, chiar mi-ar plăcea să vorbesc cu ea din cauza asta, din cauza asemănărilor noastre. Adică a faptului că și ea este româncă. S-a născut în Toronto, ceea ce este o nebunie. Mi-ar plăcea cu siguranță să vorbesc cu ea, cu siguranță. Poate că ne putem ajuta reciproc", a declarat Andreescu, potrivit Tennis365.

În primul tur la Miami Open, Andreescu a învins-o pe Răducanu în trei seturi. În timpul meciului, un comentator a afirmat că atât Andreescu, cât și Răducanu s-au născut în același spital din Canada. "Este ciudat. Asta e ciudat. Eu m-am născut la Mississauga, în spitalul din Mississauga. E o nebunie dacă e așa. S-au născut două campioane la US Open în același spital. Asta e de-a dreptul impresionant”, râde comentatorul.

 

Bianca Andreescu a felicitat-o din suflet pe adversara sa după ce a învins-o

 

Deși a învins-o pe Răducanu, Bianca Andreescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa tenismanei de 20 de ani.

"Nu știi niciodată ce te așteaptă. Am venit aici cu dorința de a juca cât mai bine cu ceea ce am avut astăzi și cred că am făcut-o. Emma a jucat foarte bine, este o jucătoare extraordinară și o respect foarte mult.

Nu am lăsat emoțiile mele negative să mă afecteze. Am rămas pozitivă, cu multă energie și nu am renunțat niciodată", a declarat Andreescu după ce a învins-o pe Răducanu.

Bianca Andreescu are acum un avantaj de 2-0 în confruntările directe cu Răducanu. Românca s-a retras accidentată de la turneul WTA 1000 de la Miami, după o căzătură care a obligat-o să părăsească terenul în scaun cu rotile în timp ce juca, luni, în setul al doilea al meciului cu Ekaterina Aleksandrova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel