CCR aruncă în aer JUSTIȚIA din România pentru Dragnea. Sorina Matei spune adevărata MIZĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sorina Matei explică miza de astăzi de la CCR care s-a pronunțat în privința unui conflict privind completele de cinci judecători. Din cele explicate de jurnalistă, reiese că TOATE procesele judecate în ultimii patru ani de completele de 5 judecători sunt ilegale, iar cei care și-au primit sentințele le pot contesta. 

Așadar, prin decizia de astăzi, CCR a aruncat în aer toate dosarele grele instrumentate de DNA. Toți condamnații vor putea să conteste deciziile prin care au fost condamnați la închisoare. 

CCR a decis definitiv şi obligatoriu: de 4 ani!!! TOATE deciziile DEFINITIVE PRONUNŢATE de către completele de 5 judecători de la Înalta Curte sunt ILEGALE. Pentru că la rândul lor completele de judecată au fost ilegale, fiind formate cu încălcarea legii. Adică ilegal. O ilegalitate inventată de Stalin Stanciu şi continuată de Tarcea, totul pentru a "controla" completurile şi implicit deciziile emise de către acestea. Cauză de NULITATE ABSOLUTĂ în instanţă! Pentru cei care nu mai pot face contestaţie în anulare în speţele în care au fost condamnaţi definitiv, există CEDO. Toate deciziile definitive din ultimii 4 ani pronunţate de completele de 5 ale Curţii Supreme în privinţa TUTUROR condamnărilor şi chiar şi achitărilor se pot acum redeschide. TOATE ACTELE completurilor de 5 de la Curtea Supremă din ultimii 4 ani, tot ce au generat, toate cercetările judecătoreşti, inclusiv pronunţările, deciziile, hotârârile emise, sunt ILEGALE.
De 4 ani!!!! la Curtea Supremă de Justiţie din România "s-a făcut justiţie", s-au dat condamnări şi achitări definitive, CU ÎNCĂLCAREA FLAGRANTĂ ŞI ÎN FORMĂ CONTINUATĂ A LEGII.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel