Caz şocant în judeţul Neamţ: Un pensionar ar fi violat fetiţa unor vecini

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
copii_pe_strada
copii_pe_strada

Un pensionar a fost arestat preventiv pentru că ar fi violat fetiţa unor vecini. Copila are zece ani şi ar fi fost abuzată de mai multe ori în casa individului din judeţul Neamţ, unde era ademenită cu tot felul de promisiuni, spun anchetatorii. Victima a intrat acum într-un program de consiliere psihologică.

Până acum, localnicii îl considerau pe acuzat a fiind un om gospodar şi la locul lui. Suspiciunile au apărut la sfârşitul lunii septembrie, când oamenii au auzit-o pe copilă povestind prin sat ceea ce păţise. Aşa au aflat şi părinţi fetei, care au anunţat autorităţile. Un psiholog a stat de vorbă cu fata, care a mărturisit coşmarul prin care trecuse. Pentru că la început nu au existat dovezi, iar bărbatul a negat totul, ancheta a înaintat cu greutate.

„Cazul fetiţei în vârstă de 10 ani se află în atenţia colegilor noştri de la serviciul abuzuri. Copila a fost inclusă într-un program de consigliere psihologică”, a spus Magda Vasilache de la DGASPC Neamţ.

Anchetatorii spun că bărbatul ar fi profitat de faptul că fata vine dintr-o familie săracă. Ar fi ademenit-o cu bani, ca să o aducă în casa lui, unde se petreceau abuzurile. Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum a fost arestat preventiv pentru viol. Fetiţa primeşte acum consiliere psihologică şi a rămas în familie, tarnsmit Ştrileprotv.ro. Psihologii spun că o astfel de traumă severă poate marca pentru toată viaţa un copil.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel