Scandal în direct: Alexandru Căutis a plecat de la emisiunea lui Rareș Bogdan, după ce s-a certat cu Oreste

Bolojan Bogdan / 14 aug 2018, 23:56 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalistul Alexandru Căutiș a plecat din platoul Realitatea TV, de la emisiunea lui Rareș Bogdan după ce s-a certat cu Oreste. 

Totul a degenerat după ce Alexandru Căutiș a spus că i-a luat un interviul colonelului Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş, cunoscut de la proteste ca "omul în alb". Căutiș i-a luat apărarea toată emisiunea aspect ce l-a enervat foarte tare pe Oreste. 

"Asta nu e presă. Nu poți ataca un om așa. Ascultați interviul pe care i l-am luat omului ăstuia și care explică tot. Plec. Pa, la revedere!" a spus Căutiș. 

"Pa, pa Alex, la revedere! Te așteaptă Antena 3, Alex! Du-te la Antena 3. Ești așteptat acolo. Fii bărbat du-te acolo. Să ne mai cauți peste 20 de ani!" i-a spus Oreste jurnalistului Alex Căutiș.  

"Este o încercare abjectă de a deturna sensul discuției noastre, de a ține 10 oameni în platou, ascultând o imbecilitate fără subiect, fără predicat, fără nimic. El ne vorbește despre un interviu pe care el încă nu l-a scris. Deja se rostogolește o teză că omul acesta este marele alb," a mai spus Oreste.

La un moment dat Alex Căutiș a revenit în studio pentru că își uitase ceva. Oreste a continuat:

"Pleacă mă de aici! Nu mai sta aici, prietene! Du-te !". Imediat a început pauza publicitară. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24