Cătălin Ivan: Firea sărea la GÂTUL oricui îl INCOMODA pe Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamenatrul Cătălin Ivan o tacă dur pe pagina personală de Facebook pe Gabriela Firea. Ivan scrie că  acțiunile Gabrielei Firea poate ar trebui să devină obiect de studiu la facultatea de Stiințe Politice, felul în care a reușit să ridice ipocrizia la nivel de artă supremă.

"Imi este greu să cred că Gabriela Firea va rămâne în istorie cu ceva remarcabil făcut în politică, si cu atât mai putin ca primar general al Capitalei, aceasta fiind însa o supozitie, o evaluare subiectivă, în mod cert însa va rămâne în amintirea tuturor, si poate ca ar trebui sa devin obiect de studiu la facultatea de stiinte politice, felul în care a reusit să ridice ipocrizia la nivel de artă supremă, in conditiile in care nu duceam deloc lipsa de ipocriti in politica romaneasca.
Oricine poate verifica foarte ușor declaratiile Gabrielei Firea când conducea grupul de femei, același de fiecare data, care sărea la gâtul oricui îl incomoda pe Liviu Dragnea.

Același mecanism pornit acum împotriva ei a fost folosit cu vârf și îndesat de Gabriela Firea pentru a-si face loc cât mai aproape de Dragnea. A fost o bună perioada de timp vârful de lance al acestui mecanism pe care îl blamează.
Deci, Gabriela, ce spui tu acum este foarte adevarat, o spun și eu de mai bine de patru ani, au spus-o si Ponta, Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Tutuianu, Badalau, Ecaterina Andronescu si multi altii cand le-a venit randul. Dintre toti insa, tu esti chiar ultima care poate vorbi despre acest mecanism."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel