Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la șefia USR: „E nevoie de o mână hotărâtă pe volan. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cătălin Drulă a anunțat că sâmbătă și-a lansat oficial candidatura pentru președinția USR. „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril”, a declarat Drulă.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, sâmbătă, candidatura la conducerea formaţiunii, afirmând că livrează rezultate concrete, "nu bla-bla steril", iar partidul are nevoie de organizare şi "o mână hotărâtă pe volan".

"Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre", a scris Drulă pe Facebook.

Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la șefia USR



Potrivit lui Drulă, USR este cel mai mare partid de opoziție care trebuie să se lupte cu colosul PSD-PNL. El i-a anunțat pe membrii USR în ce mod va conduce partidul.

"În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipa. Vedetismul şi politica pe persoana fizica nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poarta numele USR", a adăugat liderul interimar al formaţiunii.

Cătălin Drulă susţine că un lider trebuie să creadă în ceea ce face şi să nu se ferească de responsabilitate.

"Vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care şi-au dat încrederea. Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei sa pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri", a declarat Drulă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel