Cătălin Drulă, după ce și-a anunțat candidatura la șefia USR: "Demisia lui Dacian Cioloș ar fi lipsită de sens"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

O eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din USR ar fi o chestiune lipsită de sens, declară la RFI președintele interimar al formațiunii, Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a comentat posibila demisia a lui Dacian Cioloș din USR, scenariu vehiculat în ultima vreme.

„E o chestiune lipsită de sens. În momentul de față, toate energiile ar trebui să se coaguleze în acest proiect, care este casa bună a tuturor celor care vor să construiască o alternativă liberală, democratică, profesionistă, în România. Să pleci acum, pe modelul ăsta al foștilor lideri care pe sfârșit de carieră își
mai fac un proiect de vanitate și practic să dai o mână de ajutor acestui sistem securisto-socialist este o eroare strategică majoră, după părerea mea, dar fiecare răspunde pentru acțiunile sale politice”, conchide liderul interimar al USR.

Cătălin Drulă și-a anunțat recent candidatura la Congresul USR. Astăzi, a detaliat de ce s-a aruncat în luptă. 

„Eu cred că avem o misiune extraordinar de importantă. Toată clasa politică veche s-a reunit în acest bloc mare care duce România către faliment și în partea cealaltă avem USR, alternativa liberală democrată, responsabilă, de guvernare profesionistă, suntem Opoziția în România, în prezent și avem muncă de făcut până în 2024, avem foarte multe proiecte. Chiar ieri am demarat un proiect, în care vom merge și vom vorbi direct cu românii, din ușă în ușă, exact despre aceste probleme economice, avem departament de politici publice, avem opoziția pe care o facem pe toate fronturile în Parlament”, spune Drulă, conform Mediafax. 

Dan Barna îl susține pe Cătălin Drulă

 

Candidatura lui Cătălin Drulă la sefia partidului este susținută de Dan Barna, fostul președinte al USR. Acesta a postat un mesaj prin care își arată sprijinul pentru Cătălin Drulă, la scurt timp după ce acesta a anunțat că va candida pentru cea mai importantă funcție din USR.  

"Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura pentru președinția USR. USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre.Cătălin este un om al faptelor și am încredere în capacitatea lui de a duce organizația mai departe. Cătălin merită încrederea useriștilor. Cătălin merită încrederea românilor," a transmis Dan Barna. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel