Carmen Dan îl dă de gol pe Liviu Dragnea. MANIPULARE la nivel înalt

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Declarații contradictorii la vârful PSD.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, îl dă de gol pe președintele PSD, Liviu Dragnea, confirmând indirect că ceea ce face șeful ei de partid este vorba despre o manipulare la nivel înalt.

Carmen Dan a declarat, marţi, în Parlamentul României că nu are informaţii privind finanţarea protestului din 10 august din afara ţării, așa cum a susţinut Liviu Dragnea, duminică seară.

„Am solicitat informații inclusiv de la parteneri (...) reiese că în baza acelor informări NU am avut indicii că a fost o acțiune de protest organizată sau susținută de o anumită entitate sau de o anumită organizație sau de grupuri de persoane sau că s-au primit finanțări din afară", a spus Dan la finalul ședinței.

Cu doar o zi înainte, Liviu Dragnea însuși s-a gândit să-și mai manipuleze încă o dată electoratul, adică părinții și bunicii celor prezenți la protest, susținând că 10 august ar fi fost sponsorizată din străinătate. O temă falsă pe care a aruncat-o ca să ocupe agenda publică și să influențeze mersul anchetei.

"Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanţate, se pare că şi din extern. Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieşi informaţii despre modul că s-au finanţat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, şi s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului şi au provocat în permanenţă jandarmii", a afirmat Dragnea.

Declarația lui Dragnea demonstrează cât de jos s-a ajuns în politica românească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel