Carmen Dan, răspuns dur pentru Firea după acuzațiile grave

Narcis Popa / 11 sep 2018, 17:54 Salveaza PDF Comentarii

Carmen Dan a răspuns dur Gabrielei Firea chiar în Parlament. Ea a spus că Firea încearcă să manipuleze. 

"Nu am ținut în mod special ca prefectul Capitalei să fie prezent pe 10 august în București. Dovadă este aprobarea memorandumului pentru plecarea în Tokio. Nu pot fi eu de vină pentru că taifunul a lovit Japonia si a împiedicat deplasarea prefectului. Dacă pe aceste argumente se construiește o poveste de premeditare, eu văd că cineva vrea doar să manipuleze.

În întâlnirea de la CEX, nu vă închipuiți că am făcut copii după comunicările instituționale pentru membrii Comitetului Executiv al PSD. Am invocat aceste aspecte tocmai pentru a lămuri cum au stat lucrurile și pentru a stabili adevărul față de un subiect atât de intens dezbătut în spațiul public. 

În logica filmelor cu spioni se încadrează și acuzația că aș fi pus un activist #rezist să o hărțuiască pe doamna prefect la terasă. Vă imaginați că dau eu ordine celor de la #rezist, sau cum? Restul teoriilor conspiraționiste au fost infirmate de către DIPI. Nimeni nu a premeditat ceva și nu a stabilit vreo responsabilitate a prefectului. Nici în ziua de azi nu pot să înțeleg supărarea doamnei primar general," a spus Carmen Dan astăzi, în Parlament.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27