Carmen Dan pe urmele Vioricăi Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Carmen Dan nu se lasă mai prejos și calcă pe urmele Vioricăi Dăncilă. Ministrul de Interne, a făcut declarații greu de înţeles după ce PNL a depus o plîngere penală pe numele lui Vioricăi Dăncilă.

În opinia lui Carmen Dan, operaţiunea este o anomalie "modus operandi".

Expresia ”modus operandi” este folosită des de anchetatori și  înseamnă ”mod de operare”.

"PSD are o putere de coeziune fantastică şi în situaţii de genul acesta să ştiţi că noi reacţionăm ca un zid în jurul preşedintelui şi al premierului, pentru că este normal să reacţionezi aşa atunci când te confrunţi cu ceea ce nici nu gândeşti. Iată că trăim vremuri în care apar situaţii pe care nici nu le poate gândi un om care gândeşte normal, un om care gândeşte logic, un om care gândeşte în beneficiul acestei ţări", a afirmat Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la RTV.

"E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România. Noi suntem determinaţi şi hotărâţi, alături de premier, alături de coaliţia aflată la guvernare, să nu cedăm, nu ne abatem de la implementarea programului de guvernare", a adăugat Carmen Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel