Care sunt cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților. Berbecii vor avea parte de o surpriză neașteptată!

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Care sunt cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților. Berbecii vor avea parte de o surpriză neașteptată!
Care sunt cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților. Berbecii vor avea parte de o surpriză neașteptată!

Indiferent dacă întâlnești pe cineva nou sau mergi la o întâlnire surprinzător de grozavă, astrologii spun că există câteva semne zodiacale care vor ajunge să aibă cea mai norocoasă zi a Îndrăgostiților din acest an.

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț. Există câteva planete care joacă un rol imens în relații, și anume Mercur, Venus, Marte și Luna. Când aceste planete sunt în armonie în timpul Zilei Îndrăgostiților, ele vibrează diferite energii pe pământ.

De exemplu, Mercur, planeta comunicării — unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei relații, se va înălța pe vârful Capricornului și al Vărsătorului și va condimenta liniștea din relații. Iată care sunt cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților. 

 

Berbec - Horoscopul dragostei. Ziua Îndrăgostiților 2022

 

3. Care sunt ... (stockvault-aries-polygonal-artwork256217.png)

 

Berbecii vor avea o zi excelentă, deoarece Luna este în zodia lor. Aceasta înseamnă că minunata planetă care controlează visele, emoțiile și sinele subconștient va emana energia ta pasională, de foc. Probabil că te vei simți în special în elementul tău de Ziua Îndrăgostiților, dar nu într-un mod foarte exteriorizat. În schimb, vei fi mai echilibrat intern și mai puternic, ca și cum ai străluci din interior. 


Dacă ești în căutarea iubirii, s-ar putea să-ți vezi în perioada asta, unul din prieteni cu alți ochi. Dragostea ar putea înflori aleatoriu și la evenimente sociale. La mijlocul lunii, cu siguranță vei simți că flăcările se aprind în inima ta. Luna se află în casa ta a cincea, care te pregătește pentru toate lucrurile distractive și romantice.

Vărsător - Horoscopul dragostei. Ziua Îndrăgostiților 2022

 

2. Care sunt ... (stockvault-aquarius-polygonal-artwork256212.png)

 

De Ziua Îndrăgostiților, planetele își vor schimba poziția, ceea ce înseamnă că ar putea exista schimbări și în viața ta. În această zi, iubirea ta însăși va încerca să te înfrunte. Ar putea deveni un motiv pentru a-ți obține dragostea. Trebuie doar să depui puțin efort.

Când sunt îndrăgostiți, nativii acestei zodii sunt genul de persoane care își amintesc acele mici detalii speciale și folosesc toate trucurile la care se pot gândi pentru a-ți arăta afecțiune. Vărsătorii sunt iubitori și foarte pasionați și probabil că vor da totul odată ce sunt siguri de sentimentele lor pentru tine.

Determinarea lor de a încerca să te iubească cât de bine pot este foarte drăguță și constituie o bază bună pentru o relație. Există o înclinație pentru dramă din partea vărsătorilor și sunt șanse ca uneori să se despartă de tine doar pentru a se împăca.

 

Balanța - Horoscopul dragostei. Ziua Îndrăgostiților 2022

 

4. Care sunt ... (stockvault-libra-polygonal-artwork256213.png)

 

Pentru Balanțe, astrele au pregătit o zi grozavă a îndrăgostiților. Deoarece luna este în Berbec pe 14 februarie, va fi foarte aproape de semnul tău solar. Nu vă supărați, totuși - în acest caz, contrariile se atrag! În canonul astrologic occidental, contrariile sunt complementare, ceea ce înseamnă că funcționează bine împreună.

Această lună din Berbec va scoate la iveală o pasiune din interior pe care o uiți adesea. Și, vorbind despre energia aerului, Vărsătorul din această lună vă va oferi o explozie suplimentară de vibrație. Fii îndrăzneț și îndrăgostit!

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel