Campioana CFR Cluj revine pe primul loc al clasamentului Ligii I de fotbal

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Campioana CFR Cluj a revenit pe primul loc al clasamentului Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci restant din etapa a 8-a a fazei play-off.

CFR, care a dominat autoritar meciul, s-a impus pe finalul partidei, prin golurile marcate de Mateo Susic (85) şi Cătălin Itu (88), ambele după erori ale portarului Andrei Vlad, potrivit Agerpres.

Clujenii au ratat ocazii incredibile în acest meci, în min. 33, când Ionuţ Vînă a respins în bara propriei porţi, iar apoi Ovidiu Hoban a reluat în bara transversală, acelaşi Hoban a trecut pe lângă gol în min. 65, iar Alexandru Pantea a respins de pe linia porţii (85) mingea trimisă de Andrei Burcă.

FCSB a aliniat o formaţie improvizată, cu mulţi jucători tineri, titularii Florinel Coman, Florin Tănase, Adrian Petre, Ovidiu Popescu şi Dennis Man rămânând pe banca de rezerve.

CFR Cluj poate obţine al treilea său titlu consecutiv de campioană cu o victorie în meciul de luni cu Universitatea Craiova. Ştiinţa poate cuceri titlul dacă o învinge pe CFR, în timp ce o remiză va face ca soarta titlului să fie decisă de meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, care nu s-a putut disputa din cauza mai multor cazuri de infectare cu coronavirus din echipa giurgiuveană.

FCSB a pierdut trei din cele patru meciuri din acest sezon cu CFR, 0-0 şi 0-1 în sezonul regulat, 0-1 şi 0-2 în play-off.

CFR Cluj are trei victorii şi un egal în ultimele patru etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel