Camera Deputaților recunoaște că a FENTAT organizatorii concertului lui BON JOVI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Răspuns halucinant de la Camera Deputaților.

Reprezentanții Camerei Deputaților spun că organizatorii concertului trupei Bon Jovi trebuiau să spună că ai nevoie de bilet, altfel ei nu au nicio vină că și-au băgat rubedeniile la concert pe ușa din dos.

Vina nu ar fi ai celor care au intrat fără bilet în curtea Palatului  Parlamentului ci a celor care nu au specificat clar în contract că pe peluza Casei Poporului să nu fie persoane care nu aveau bilet valabil, potrivit unui răspuns dat la o solicitare a HotNews.ro.

Ei recunosc însă că totți care au intrat sunt angajați ai Parlamentului sau parlamentari, însă invocă GDPR pentru refuzul de a pune la dispoziție date despre cei vizați, inclusiv numărul lor.

„Curtea Palatului Parlamentului este utilizată, însă, ca spațiu de parcare și pentru celelalte instituții care au sediul în incintă. În Palatul Parlamentului au sediul mai multe autorități, iar Camera Deputaților nu are o situație completă a persoanelor care s-au aflat efectiv pe esplanada dinspre Piața Constituției. Având în vedere prevederile legislației referitoare la datele cu caracter personal, coroborat cu faptul că nu există, așa cum am menționat anterior, o situație completă, nu suntem în măsura să comunicăm lista persoanelor care au fost prezente”, se arată în răspuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel