Calendarul filmelor: Care sunt cele mai așteptate filme din vara anului 2022. Pregătește-ți popcornul!

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe măsură ce vremea se încălzește, filmele par să devină mereu mai tari. Lista celor mai așteptate filme din această vară include supereroi, animații, filme de groază tulburătoare, comedii de familie, documentare inspirate, biografii și revenirea blockbuster-ului cu Tom Cruise.

Fie că vă îndreptați spre un cinematograf mare cu aer condiționat în vacanța de vară, fie că vă relaxați în confortul propriei case, acestea sunt cele 15 de filme pe care nu trebuie să le ratați în această vară, conform Time.

 

Top Gun: Maverick - 27 mai

 

 

Faceți încă o plimbare în zona periculoasă alături de Pete "Maverick" Mitchell, interpretat de Tom Cruise. La treizeci de ani după evenimentele din primul film, Maverick îi antrenează pe cei mai buni piloți pe care îi are de oferit Marina pentru unele dintre cele mai riscante misiuni din lume. Printre acești noi recruți se numără și fiul regretatului său partener Goose, interpretat de Miles Teller.

 

Crimes of the Future - 3 iunie

 

 

Regizorul David Cronenberg se întoarce la rădăcinile sale de filme horror cu noul său film în aproape un deceniu. Filmul futurist și masochist urmărește un bărbat (interpretat de favoritul lui Cronenberg, Viggo Mortensen), care transformă recoltarea de organe în artă de performanță. Acest lucru îl transformă într-un specimen interesant pentru un investigator al Registrului Național de Organe (Kristen Stewart) și pentru un grup marginal care dorește să se folosească de faima sa pentru a promova următoarea fază a umanității.

 

Phantom of the Open -  3 iunie

 

 

Mark Rylance îl interpretează pe "cel mai prost jucător de golf din lume" în această comedie sinceră bazată pe povestea adevărată a lui Maurice Flitcroft, un macaragiu englez de vârstă mijlocie de pe un șantier naval care, la sfârșitul anilor '70, a decis să devină jucător profesionist de golf - și unul foarte prost.

 

Hustle - 8 iunie

 

 

Căutătorul de talente în baschet Stanley Sugerman (Adam Sandler) crede că a găsit următorul mare jucător din NBA în această dramă Netflix. Acum, tot ce trebuie să facă este să-i convingă pe toți ceilalți că potențialul său de elită din Spania are tot ce-i trebuie pentru a ajunge în prima ligă.

 

Jurassic World Dominion - 10 iunie

 

 

Țineți-vă bine, gașca OG Jurassic Park, formată din Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum, s-a întors pentru a-i ajuta pe Owen (Chris Pratt) și Claire (Bryce Dallas Howard) să salveze dinozaurii în ultimul episod al erei Jurassic.

 

Halftime - 14 iunie

 

 

Acest documentar Netflix analizează modul în care Jennifer Lopez a trecut de la "Jenny From the Block" la capul de afiș al spectacolului de la jumătatea meciului de la Super Bowl din 2020, arătând-o pe vedeta pop multi-fenomenală în acțiune. De asemenea, prezintă apariții ale celor care o cunosc cel mai bine, inclusiv logodnicul ei Ben Affleck.

 

Father of the Bride - 16 iunie

 

 

Adaptarea HBO Max a comediei cu același nume din 1991 cu Steve Martin și Diane Keaton, care la rândul ei a fost inspirată de originalul din 1950 cu Spencer Tracy și Joan Bennett, îl are în distribuție pe Andy Garcia în rolul tatălui care nu este încă pregătit să își conducă fiica la altar. Sau să le spună copiilor săi că el și mama lor (interpretată de Gloria Estefan) divorțează.

 

Lightyear - 17 iunie

 

 

Mergeți la infinit și dincolo de infinit cu acest film Pixar care spune adevărata poveste a lui Buzz Lightyear: omul, mitul, legenda care a inspirat acele păpuși space ranger. De asemenea, se întâmplă să semene foarte mult cu însuși Captain America, Chris Evans.

 

Official Competition - 17 iunie

 

 

Penélope Cruz și Antonio Banderas joacă în această satiră picantă în limba spaniolă despre o echipă de regizori pretențioși care caută să facă un film de Oscar.

 

Spiderhead - 17 iunie

 

 

Chris Hemsworth joacă rolul unui geniu farmaceutic narcisist în acest thriller SF Netflix bazat pe o povestire de George Saunders în care prizonierii dintr-un viitor nu foarte îndepărtat primesc medicamente care le modifică emoțiile în schimbul reducerii sentințelor.

 

Elvis - 24 iunie

 

 

Se întâmplă o mulțime de agitații în filmul biografic Elvis Presley al lui Baz Luhrmann, în care joacă Austin Butler în rolul Regelui Rock and Roll și Tom Hanks în rolul managerului său autoritar, colonelul Tom Parker. Fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, și-a spus deja părerea, numind filmul "nimic mai puțin decât spectaculos".

 

Minions: The Rise of Gru - 1 iulie

 

 

Continuarea așteptată a filmului Minions din 2015 analizează modul în care Gru (Steve Carell) din Despicable Me a devenit super răufăcătorul care este astăzi. Nu e nicio surpriză, acești micuți galbeni au avut mult de-a face cu asta.

 

Thor: Love and Thunder - 8 iulie

 

 

Thor, jucat Chris Hemsworth, are o mică criză existențială în urma evenimentelor din Avengers: Endgame și se află acum în misiunea de a-și găsi locul cuvenit în această lume nebună în care fosta lui iubită Jane (Natalie Portman) are brusc abilitatea de a-și mânui ciocanul.

 

Bullet Train - 5 August

 

 

În această comedie de acțiune bazată pe romanul cu același nume din 2021, Brad Pitt joacă rolul unui asasin ezitant însărcinat să recupereze o servietă dintr-un tren japonez. Pare a fi o misiune simplă, până când își dă seama că nu este singurul de la bord care vrea să fure acel atașament special. Bad Bunny, Joey King, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz și Sandra Bullock completează distribuția de ansamblu.

 

Three Thousand Years of Longing - 31 August

 

 

Regizorul Mad Max: Fury Road, George Miller, revine cu această poveste magică despre o savantă singuratică (Tilda Swinton), care, în timp ce se află în vacanță la Istanbul, întâlnește un geniu (Idris Elba) care este dispus să-i îndeplinească trei dorințe în schimbul libertății sale. Singura problemă este că ea nu se poate gândi la niciun lucru pe care să și-l dorească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel