Un nou caz înfiorător. Câine spânzurat în București! Se cere intervenția autorităților

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Un nou caz abominabil. Un câine a fost găsit spânzurat chiar în centrul Bucureştiului. Este al treilea caz de cruzime împotriva animalelor în doar câteva zile. 

Tudor Ionescu, consilier general al Bucureştiului din partea ALDE cere implicarea ministerului Agriculturii, care are în subordine ANSVSA, în acest caz.

"Nu îmi dau seama de ce astfel de cazuri se întâmplă. Este revoltător că ele au loc, că au loc în Capitală. Sunt revoltătoare oriunde ar avea loc, dar vorbim de kilometrul zero al Bucureştiului, în centrul oraşului. Vorbim de o infracţiune, din punct de vedere legal, articolul 85 din legea 2015/2004, se stipulează clar acolo că e vorba de ucidere cu intenţie, adică infracţiune, care se pedepseşte cu închisoare de până la un an. 

Secţia 1 de Poliţie a preluat cazul, am înţeles că ar exista nişte camere de luat vederi care ar prinde în raza lor şi zona unde a fost găsit căţelul, sper să se poată identifica persoanele care au făcut asta", a declarat Tudor Ionescu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Acesta face aple la autorități.

"Mi-aş dori ca şi actualul Guvern, ministrul Agriculturii în speţă, prin ANSVSA, să intervină, iar ANSVSA să înţeleagă că are nişte atribuţiii pe care trebuie să le respecte, chiar şi în ceea ce priveşte Poliţia Animalelor, serviciu pe care ar trebui să îl deservească, dar pentru care nu a făcut asta niciodată", a conchis Tudor Ionescu. 

 
 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel