C. T. Popescu:Arată natura DERBEDEICĂ, PUȘLAMAICĂ a conducerii acestui PARTID

StiriDiaspora Team / 15 noi 2018, 22:19 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că gestul obscen făcut de Florin Iordache  „Arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii acestui partid. De fapt, oamenii ăştia sunt niste derbedei de cartier, în cap cu Dragnea. Unii dintre ei sau majoritatea se stăpânesc, au învăţat nişte prefabricate verbale."

Vicepreședintele PSD a făcut semne obscene la adresa Opoziției.

Ce a făcut Iordache arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii acestui partid. De fapt, oamenii ăştia sunt niste derbedei de cartier, în cap cu Dragnea. Unii dintre ei sau majoritatea se stăpânesc, au învăţat nişte prefabricate verbale.

Acest ins nu a făcut decât să exhibe natura reală de ţopârlani şi derbei a conducerii acestui partid. Gestul pe care l-a făcut exprimă natura nu numai a acestui ins, ci şi a lui Şerban Nicolae, a lui Drgnea, care o asigură pe Firea că are destulă bărbăţie, a lui Bacalbaşa, asta e natura acestui partid.

Fac eforturi supraomeneşti să nu facă gesturile lui Iordache, toţi din conducere.

Le-a arătat opoziţiei că să nu-şi închipie vreun moment că acolo e vreo Cameră a Deputaţilor într-un stat democratic, cu putere şi opoziţie democratice.

Gestul înseamnă: v-am tras-o, ce regulament, ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem. Iordache a simţit nevoia, în regim de cartier, de haimana, de golan să spună: v-am tras-o!”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy