C.T. Popescu: De ce a tras criminalul în poliţist? Pentru că Guvernul a transmis că "Nu e problemă!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a explicat de unde a venit curajul interlopului din Timiş ă împuşte mortal un poliţist care îl urmărea. Jurnalistul susţine că asta e din cauza măsurilor pe care s-a axat guvernarea PSD-ALDE din 2016, privind amnistia, graţierea şi legea recursului compensatoriu, acesta fiind văzut de cei mai mulţi oameni periculoşi că pot scăpa mai uşor cu faptele lor. Cât despre Carmen Dan, acesta a spus că are un "un suflet de ciment" şi că niciodată nu îşi va recunoaşte greşelle.

"Fără vestă de protecţie antiglonţ... Practic, s-a dus acolo în faţa unui ins înarmat, să fie împuşcat. A fost trimis să fie împuşcat? Ce şanse avea? De ce insul ăsta a tras cu atâta sânge rece ca să îl omoare pe poliţist? Mulţumită politicii partidului şi Guvernului, pentru că de doi ani şi jumătate, puterea din România, PSD-ALDE, cu Guvernul aferent, a transmis tuturor tâlharilor, ucigaşilor, violatorilor, pedofililor că 'Nu-i problemă! Continuaţi-vă activitatea că nu-i problemă! Aveţi şanse mari să scăpaţi. Nu e pedeapsă cu moartea în România, intraţi o vreme la puşcărie după aia avem o amnistie, o graţiere, asta li s-a spus doi ani şi jumătate, un recurs comensatoriu...  mai dă CCR o decizie şi se rezolvă dom'le. Cu niște avocați buni, rezolvi'. Pentru că asta a fost politica judiciară şi penală la nivel de stat, de încurajare a acestor indivizi. De asta nu a avut niciun fel de apăsare. Am auzit că o să îi dea puşcărie pe viaţă. Hai să vedem!. Nu e singurul care gândeşte aşa", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Citeşte şi: C.T. Popescu: "PSD, un Cernobîl. Nu Dragnea a făcut PSD, PSD-ul l-a făcut pe Dragnea"

Jurnalistul a comentat şi atitudinea ministrului Carmen Dan, care nu s-a prezentat la înmormântarea poliţistului ucis în misiune.

"Nu mai vorbesc de Carmen Dan, madam Dan, ministru, care nici măcar nu s-a dus la funeraliile poliţistului. Nu mă miră. Această doamnă este o persoană cu suflet de ciment, e care l-a arătat, l-a demonstrat în variate stuaţii, începând cu 10 august, continuând cu ce s-a întâmplat la Topoloveni, cu ridicarea acelor manifestanţi nevinovaţi de pe stradă, deci e firesc comportamentul doamnei în cauză. Puţin îi pasă că a murit un poliţist. 

E genul de ins care nu îşi va găsi niciodată nici cea mai mică umbră de vină, orice s-ar întâmpla. Pot să moară oricâţi oameni din cauza ei, iar prima ei grijă va fă să spună că nu are nicio vină", a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel