Buzăianu și Zamfir au PLECAT din EMISIUNE. Ce USR-ist i-a ENERVAT!

StiriDiaspora Team / 5 sep 2019, 07:46 Salveaza PDF Comentarii

Jurnaliștii Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu au plecat din emisiune după ce un lider USR a refuzat să le răspundă la întrebări.

În ciuda insistențelor celor doi jurnaliști, Emanuel Ungureanu, deputat USR, a evitat să le răspundă acestora, motiv pentru cate Răzvan Zamfir a părăsit platoul emisiunii, fiind urmat ulterior și de Radu Buzăianu. Ungureanu a depus o plângere penală la DNA împotriva unor funcționari din Agenția Națională de Transplant din România, care îi vizează pe 3 miniștri ai Sănătății, mai puțin pe Vlad Voiculescu, care este coleg de alianță cu Ungureanu. 

Răzvan Zamfir: Deci, nu are treabă și cu miniștri ai Sănătății?
Emanuel Ungureanu: Nicio treabă! (...) Plângerea mea se referă la funcționari din cadrul acestei Agenții care și-au dat unul altuia contracte.
Răzvan Zamfir: Dar, dumneavoastră vizați în plângere niște ordine de ministru?
Emanuel Ungureanu: Nu, eu vizez pe cei care trimit într-un lanț ministerial, unde există un departament juridic și un departament care inițiază.
Răzvan Zamfir: Am înțeles. Cine avizează și inițiază?
Emanuel Ungureanu: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este singurul ministru care în 2016... 
Răzvan Zamfir: Da, domnule, nu ne interesează...
Emanuel Ungureanu: A fost singurul ministru, care cot la cot cu mine, a denunțat faptele de corupție din Agenția Națională de Transplant.

Răzvan Zamfir: Asta am înțeles. Dar nu vreți să vă certați cu Vlad Voiculescu, partenerul de alianță?
Emanuel Ungureanu: Dar nu este vorba de partener de alianță...
Răzvan Zamfir: Atunci lăsați-mă să vorbesc și să vă citesc din textul dumneavoastră depus la DNA: Abuz în serviciu împotriva persoanelor din cadrul Ministerului Sănătății, care au inițiat și avizat ordinele de ministru pe care s-a delegat coordonarea...
Emanuel Ungureanu: Da, este vorba despre șefii unor departamente...
Răzvan Zamfir: Pai, de ce? Adică ordinul de ministru, avem o problemă cu cel care l-a inițiat, cu cel care l-a avizat, dar nu cu ministrul al cărui ordine este. Asta nu înțeleg!
Emanuel Ungureanu: Deci, eu vă spun foarte clar care este sensul plângerii mele penale...titluri puteți să puneți cum vreți. Problema nu este acel ordin de ministru. Problema sunt cei 10 ani de zile....
Radu Buzăianu: Nu reușim să ne înțelegem cu dumneavoastră. Dumneavoastră spuneți ce aveți în minte și noi vă spunem ce aveți în plângere. (...)
Emanuel Ungureanu: Vă spun că este o plângere legată strict de niște funcționari pentru că există un lanț...
Răzvan Zamfir: Și în acel lanț nu există și ministrul?
Emanuel Ungureanu: În lanțul acela sunt persoane pe care le-am spus cu nume și prenume...
Răzvan Zamfir: De ce nu este și ministrul în acel lanț de vinovăție? Domnul Ungureanu, vă faceți rău singur! Se uită telespectatorii și vor crede că sunteți pe mână cu toți acești miniștri ai Sănătății!

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy