Bulgaria. Doi români au murit carbonizaţi. Maşina lor s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în România

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bulgaria. Doi români au murit carbonizaţi. Maşina lor s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în România. Sursa foto: chernomore.bg
Bulgaria. Doi români au murit carbonizaţi. Maşina lor s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în România. Sursa foto: chernomore.bg

Doi români au murit într-un accident rutier grav, care s-a produs, duminică dimineaţă, în Bulgaria. 

Duminică dimineaţă, în timpul unei depășiri pe drumul dintre Ruse şi Byala, în Bulgaria, doi români au murit într-o coliziune foarte violentă dintre un autoturism şi un camion. Autoturismul a luat foc, iar cei doi români au murit carbonizaţi!

Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal la intersecția cu Dve Mogili cu un TIR, ambele vehicule având numere înmatriculate în România. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Şoferul din Toyota a depășit pe o porţiune interzisă, moment în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani, scrie chernomore.bg.

Un şofer care se afla în spatele autoturismului a povestit cum s-a întâmplat accidentu rutier, care a curmat două vieți.

„De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit, am sărit să văd dacă pot scoate pe cineva afară. Mașina a luat foc foarte repede și am sunat la 112”, a povestit bulgarul Georgi Iliev, martor ocular.

Drumul a rămas închis circulației, variantele ocolitoare fiind cele prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi.

 

Vezi și: Franța. Doi români, grav răniți după un accident cu duba în care se aflau: unul dintre ei este în stare critică

 

Un român în vârstă de 30 de ani, "în stare de urgență absolută" după un accident de circulație în Bénesse-lès-Dax (Landes), Franța

Doi bărbați de naționalitate română care călătoreau într-o furgonetă au fost implicați într-un grav accident cu puțin înainte de miezul nopții de luni, 22 mai, pe șoseaua 29, în apropiere de orașul Bénesse-lès-Dax. A fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate pe românul inconștient dintre fiarele contorsionate.

Cetățeanul român în vârstă de 30 de ani a fost evacuat la spital în regim de urgență absolută după un accident de circulație produs în noaptea de luni 22 spre marți 23 mai în comuna Bénesse-lès-Dax. 

Era ora 23.53 fix când pompierii au fost chemați pe D9 pentru un accident rutier. La fața locului, ei au descoperit o dubă accidentată cu doi bărbați înăuntru.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel