Buget 2019. ”Oricât ar încerca trompetele lor să ascundă adevărul, cifrele nu mint. Trebuie să răspundă TOȚI”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Dragnea
Dragnea

Senatorul PNL Florin Cîţu a vorbit despre bugetul pe 2019 și deciziile proaste luate în acest sens de Dragnea și Vâlcov.

”Buget 2019 - Prostia si ticalosia se platesc! In cazul acesta, platim noi ce decid Dragnea si Valcov sustinuti de ALDE si UDMR. In 2017 au introdus transport gratuit pentru studenti. In 2019 este nevoie de 150 milioane lei de la buget pentru CFR Calatori.

In 2019 au introdus taxa pe lacomie. Consecinta? Trebuie sa subventionam de la buget CEC Bank cu 940 milioane lei. Asa ca NU au mai ramas bani si pentru cea mai importanta autostrada din Romania- Sibiu - Pitesti. In buget sunt alocati 110 milioane lei si 600 mii lei pentru revizuirea studii de fezabilitate. E clar, nu?

Acest buget este un buget prin care PSD+ALDE+UDMR doresc sa-si maximizeze votul in alegeri. Atat! Oricat ar incerca trompetele lor sa ascunda adevarul, cifrele nu mint. Se folosesc de banii din taxe, impozite, accize pentru INTERESUL PERSONAL! Trebuie sa raspunda PERSONAL, toti!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel