Bucătar român, dublu campion în Croația

Marius Muntean, un bucătar din Sibiu, a câștigat locul I de două ori la un festival internațional de gătit desfășurat zilele trecute în Croația.

Bucătarul Marius Muntean de la un hotel din Sibiu a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu restaurant, la Campionatul European Interregional de Gastronomie care s-a încheiat joi, în Makarska (Croaţia), a anunţat Primăria municipiului, pe pagina oficială de Facebook.

"Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia", au anunţat cei de la Primăria Sibiu.

Potrivit sursei citate, bucătarul a obţinut locul întâi la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) şi la proba meniu de restaurant compus din trei feluri (Consomme de viţel, gustare caldă din carne de miel şi fel de bază din muşchi de vită), relatează Agerpres.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy