Brigitte Pastramă a dat startul sărbătorilor de iarnă. A organizat un eveniment de lux, la care au participat vedetele și copiii lor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Brigitte Pastramă a dat startul sărbătorilor de iarnă. A organizat un eveniment de lux, la care au participat vedetele și copiii lor
Brigitte Pastramă a dat startul sărbătorilor de iarnă. A organizat un eveniment de lux, la care au participat vedetele și copiii lor

Brigitte și Florin Pastramă, soțul ei, au a organizat un eveniment special, unde vedetele și copiii lor să se poată bucura de magia sărbătorilor. Aceasta a dar startul sărbătorilor de iarnă și a organizat un eveniment special, cu tema "țara lui Moș Crăciun", unde vedetele, împreună cu copiii lor, s-au bucurat de cadouri, gustări și multă distracție. 

Mai întâi, vedetele, de cum ajungeau, erau întâmpinate de Florin, alături de Briggite și Oana Roman, un ajutor de nădejde al soților Pastramă. Copiii se așezau în poală la Moș Crăciun și spuneau ce cadouri își doresc să primească anul acesta. Apoi, urma sesiunea de poze într-un decor cu brazi împodobiți, reni, spiriduși, prima dată cu familia, iar apoi cu gazdele evenimentului.

Mai departe părinții erau invitați într-o încăpere, cu un decor exotic, înfățișând o adevărată junglă tropicală. Acolo puteau servi dulciuri sau mâncăruri pregătite de bucătarii evenimentului, în timp ce ascultau muzică în surdină.

 

Briggite și Florin Pastramă au pus la cale cele mai mici detalii ale evenimentului de lux

 

Alături, era amenajat un loc de joacă, unde copiii s-au distrat. Cei mici au avut parte și de un spectacol, la care au participat chiar Moș Crăciun și un magician. Copiii s-au bucurat de din plin de acest eveniment și, mai ales, pentru că au putut să vorbească cu Moșu. Au cântat colinde, au mâncat bunătăți și au primit cadouri de la Moș Crăciun! 

Printre invitații cuplului Pastramă s-au numărat Oana Roman, Raluca Pastramă, Daniela Gyorfi, Elena Ionescu, Dinu și Deea Maxer și alți prieteni de familie ai gazdelor. 

De organizarea evenimentului s-au ocupat chiar Briggite, ajutată de soțul ei, Florin Pastramă. Cei doi pus la cale decorul, masa cu dulciuri, dar și  programul artistic oferit micuților. Bruneta a povestit că jungla amazoniană a fost ideea ei și tot ea a lucrat totul de mână, o muncă care a durat 5 luni de zile. 

 

Brigitte și Florin Pastramă au investit 15.000 de euro 

 

Majoritatea obiectelor de decor care au creat atmosfera magică de Crăciun au fost comandate din Anglia, iar o sanie veche de o sută de ani a fost adusă dintr-o localitate din Sibiu și a costat 1.000 de euro. În total, decorul de vis a costat nu mai puțin de 15.000 de euro.

Brigitte a declarat că speră să-și scoată investiția abia anul viitor, însă este fericită că poate aduce o bucurie atât unui copil, cât și părintelui său. Pentru o sumă cuprinsă între 200 și 400 de lei, doritorii se pot distra în universul feeric de iarnă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel