Bloomberg: Raportul UE privind corupția primește DEGETUL MIJLOCIU în România

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Presa internațională relatează despre gestul obscen făcut de vicepreședintele PSD Florin Iordache în Parlament.

Iordache a ținut un discurs despre independența țării şi independenţa justiţiei și în care a declarat că PSD și ALDE vor merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei

Bloomberg a relatat despre gestul obscen din Parlamentu, făcut de Florin Iordache.Agenția americană amintește de modificările din justiție care au dus la recomandările Comisiei Europene în raportul MCV, dar și la rezoluția votată marți în Parlamentul European.

Discursul lui Florin Iordache a fost „cel mai sfidător al unui oficial român” la criticile aduse de Bruxelles, au scris ziariștii de la Bloomberg.

Jurnaliștii mai scriu că Florin Iordache este un apropiat al lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care a fost oprit de la ocuparea funcției de prim-ministru de către două condamnări penale și care ar beneficia de modificările din justiție.

Vom merge mai departe cu toată opoziția dumnavoastră și vom merge mai departe cu toată opoziția pe care Comisia Europeană și Parlamentul European s-a pronunțat împotriva României. România în acest moment este sub presiune pentru că vrem să fim independenți”, a spus Florin Iordache.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel