Blaga dă semnalul luptei politice pentru scaune în PNL

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un veste ciudată răzbate dinspre dinspre PNL. În loc ca principalul partid de opoziție să dea un semnal de unitate și coerență, mai mulți parlamentari și primari liberali care provin din fostul PDL au fost convocați miercuri la sediul partidului din Aleea Modrogan  pentru a participa la ședința informală convocată de Vasile Blaga, fost co-președinte al PNL, lăsând astfel impresia că există în acest moment două tabere, la câțiva ani de la fuziune.

Printre cei care participă la întâlnirea convocată de Blaga se numără Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Blaga le-a spus jurnaliștilor că este o întâlnire între colegi și prieteni pentru a se mobiliza mai bine în vederea alegerilor. Să înțelegem de aici că prietenii domnului Blaga din PNL sunt doar cei din fostul PDL? Sau că doar foștii PD-liști se mobilizează separat pentru alegeri?

Este limpede că domnul Blaga vrea să dea un semnal, eventual să transmită că s-a întors adevăratul șef al partidului. Dacă nu ar fi dorit să se expună, dl Blaga i-ar fi invitat pe prietenii PDL-iști la restaurant, așa cum a făcut și în alte dăți. Pe de altă parte, nu este exclus ca întâlnirea urgentă să fie prilejuită de alegerile europarlamentare de anul viitor. Se anunță de acum o bătălie pe viață și pe moarte pe locurile eligibile.

Așadar, nu se știe care este motivul adevărat al acestei convocări, însă mesajul transmis opiniei publice este unul prost, mai ales că această întâlnire vine într-un moment critic pe scena politică, de maximă tensiune, când PNL ar trebuie să se bată cu PSD, nu între ei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel