Biden, accident pe bicicletă în apropierea casei sale, la cea de-a 45-a aniversare de nuntă. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Biden, în vârstă de 79 de ani, a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări în apropierea casei sale din Rehoboth Beach, în timp ce el și Jill își petreceau cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei și weekendul Juneteenth în Delaware

Joe Biden a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări în apropierea casei sale din Rehoboth Beach, în Delaware, vineri, în timp ce el și soția sa sărbătoreau cea de-a 45-a aniversare de nuntă, conform Daily Mail.

„Sunt bine”, ar fi spus președintele presei care l-a văzut făcând tumba, care s-a petrecut în jurul orei 9:30 dimineața. Biden le-a spus jurnaliștilor că a avut probleme în a-și scoate pantofii de pe pedalele bicicletei, ceea ce a provocat căderea.

El a fost fotografiat stând pe trotuar după incident, prins în cadrul bicicletei. Poze AICI.

 

Biden serbează alături de soția sa 45 de ani de căsătorie

 

Imaginile îl arată pe Biden împreună cu soția sa, Jill - înconjurați de agenți - mergând pe un drum din apropierea casei lor din Rehoboth Beach, în timp ce presa și cetățenii așteaptă procesiunea cu telefoanele și aparatele foto scoase.

Cu toate acestea, în curând au răsunat gâfâieli după ce președintele a căzut pe neașteptate - chiar când a trecut pe lângă mulțime.

'Înapoi! Înapoi!", pot fi auziți agenții spunând în imagini, luptându-se să îi împiedice pe spectatorii îngrijorați să se înghesuie la democratul căzut.

După aproximativ 10 secunde pe beton, Biden a reușit să se ridice - spunând, se pare, mulțimii că 'și-a prins piciorul'.

 

 

 

Biden s-a urcat înapoi pe biciletă după micul accident

 

Un reporter de la DailMail care a asistat la căzătură a declarat că Biden s-a urcat din nou pe bicicletă în jurul orei 9:44 și a plecat în viteză. 

Cu câteva momente înainte de cădere, el i-a salutat pe reporteri cu un salut și un 'Bună dimineața!' în timpul plimbării de dimineață.

Soții Biden au marcat vineri cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei lor și își petrec weekendul de sărbătoare Juneteenth la plajă cu prima pisică, Willlow.  

Vineri, prima doamnă l-a tras deoparte pe soțul ei când acesta s-a oprit să vorbească cu reporterii la ieșirea de la Casa Albă. 

'Trebuie să plecăm', i-a spus doctorul Biden președintelui.  

Biden a fost presat cu privire la călătoria sa în Arabia Saudită și la cei doi foști militari americani capturați de ruși în timp ce luptau în Ucraina, după ce a părăsit Casa Albă înaintea călătoriei sale din weekend. 

Jill a intervenit apoi și i-a spus 'trebuie să plecăm' și l-a tras de mânecă în timp ce acesta răspundea la strigătele reporterilor.  

 

Biden: „Americanii nu ar trebui să meargă în Ucraina acum”

 

'Americanii nu ar trebui să meargă în Ucraina acum. Spuneți-o din nou: Americanii nu ar trebui să meargă în Ucraina acum. Ei nu ar trebui să meargă în Ucraina', a spus președintele. 

El fusese întrebat despre rapoartele potrivit cărora doi americani care sunt foști membri ai armatei și care ajută la efortul de război ar fi fost capturați de ruși în Ucraina aflată în război. 

Biden își petrece weekendul la Rehoboth Beach pe fondul întrebărilor tot mai mari privind modul în care va face față inflației și în condițiile în care negocierile privind pachetul de măsuri privind armele de foc din Senat sunt în impas, după ce senatorul republican John Cornyn a părăsit joi seară discuțiile.  

Willow a zburat pe Marine One în portbagajul ei și a fost dusă la elicopterul care o aștepta de către un valet. 

'Am fost informat, nu știm unde se află', a declarat președintele. El a răspuns, de asemenea, la întrebări privind Arabia Saudită.   

Soții Biden au aterizat în Rehoboth la aproximativ o oră după ce au decolat de la South Lawn, coborând de pe Marine One și fiind urmați de un consilier care o transporta pe Willow în portbagajul ei un minut mai târziu. 

 

Președintele și prima doamnă au ales să petreacă majoritatea weekendurilor în Delaware

 

Președintele și prima doamnă au ales să petreacă majoritatea weekendurilor în Delaware - și, pe măsură ce vremea s-a încălzit, au petrecut mai mult timp la casa lor de pe plajă situată în apropierea Cape Henlopen State Park, în partea de nord a Plajei Rehoboth. 

La începutul acestei luni, un avion care a zburat în spațiul aerian din apropierea reședinței Biden a determinat Secret Service să îl scoată pentru scurt timp pe președinte de pe proprietate. 

'Un avion privat de mici dimensiuni a intrat în spațiul aerian restricționat, toate indiciile arată că a fost o greșeală și au fost luate măsuri de precauție', a declarat un oficial pentru CNN în legătură cu acest incident. 'Nu a existat nicio amenințare la adresa președintelui sau a familiei sale'. 

 

Călătoria respectivă a fost pentru a marca cea de-a 71-a aniversare a primei doamne

 

De data aceasta, președintele și prima doamnă vor avea un weekend de trei zile de care să se bucure datorită faptului că Biden a semnat anul trecut un proiect de lege pentru a face din ziua de 1 iunie - sfârșitul oficial al sclaviei în Statele Unite - o sărbătoare federală. 

Joi, Associated Press a publicat interviul cu Biden - primul său interviu acordat presei scrise de la jumătatea lunii februarie.

Acesta a declarat că vina pentru rata ridicată a inflației din ultimii 41 de ani nu poate fi atribuită în mod direct lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel