Barna ironizează Guvernul Dăncilă după noua propunere la Justiţie, Gârbovan: „Cel mai vocal susținător a reformei lui Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dan Barna ironizează PSD şi Guvernul Dăncilă şi critică noua propunere pentru portofoliul Justiţiei, Dana Gârbovan. Liderul USR spune că numirea lui Gîrbovan este „un semnal extrem de îngrijorător”.

Barna a criticat desemnarea Danei Gârbovan la Ministerul Justiţiei, despre care spune că „a fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai «reformei» iniţiate de Dragnea şi Iordache în Justiţie, în favoarea penalilor din politică".

„PSD și-a desemnat astăzi miniștrii cu numerele 72, 73 și 74. Au ajuns la 74 de miniștri de 3 ani. Dintre cei trei, doamna Gârbovan, propunerea pentru Justiție, iese în evidență. A fost unul dintre cei mai vocali susținători ai „reformei" inițiate de Dragnea și Iordache în Justiție, în favoarea penalilor din politică.

Numirea doamnei Gârbovan în Guvern este un semnal extrem de îngrijorător că PSD va relua eforturile de a-și subordona Justiția. Îi cer președintelui Iohannis să nu accepte această numire și să folosească toate pârghiile pe care funcția prezidențială i le oferă pentru a se asigură că PSD nu va reuși să-și subordoneze Justiția", a scris Dan Barna pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel