Autoritățile italiene au descoperit un CHINEZ care se dădea ROMÂN. Ce voia să facă asiaticul în Quinzano d'Oglio

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

Un cetățean chinez a ajuns în spatele gratiilor după ce a folosit mai multe acte false din care reieșea că este...român.

Un chinez a vrut să testeze, probabil, vigilența autorităților publice dintr-un orășel italian. Poliţiştii din Quinzano d'Oglio au depistat primul chinez...român.

Bărbatul  a mers cu documentele la Primăria oașului italian şi a solicitat drept de rezidenţă. Documentele pe care le-a prezentat însă apăreau ca fiind emise în România.

Desigur, autoritățile au simțit că e ceva putred la mijloc, așa că l-au supus pe asiatic unor teste de cunoștință generală despre România. Cum chinezul nu a știut nici să lege două vorbe în limba română, și nici care este capitala țării noastre, primarul a solicitat intervenţia de urgenţă a carabinierilor.

 Și aceștia l-au supus pe asiatic unui-test fulger în timp ce îi verificau documentele prezentate, care s-au dovedit, desigur, false.

Acum chinezul, în loc de drept de rezidență, a primit un mandat de arestare din partea autorităților italiene pentru fals și uz de fals, relatează Bresciasettegiorni.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel