Austria. Un copil de doi ani a murit înghețat, după ce a ieșit din casă neobservat. Părinții erau în vizită, la vecini

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un copil din Austria Superioară a ieșit din casă, fără să fie observat de părinți, și a avut parte de un sfârșit tragic, murind de frig.

 

Un copil în vârstă de doi ani din Mühlviertel, a plecat singur de acasă, în noaptea de joi spre vineri și se pare că a murit înghețat, temperaturile în această perioadă fiind mult sub zero grade.

Potrivit ziarului “Der Standard”, care citează agenția de presă APA, bebelușul ar fi părăsit locuința în încercarea de a își căuta părinții.

Din primele informații, se pare că, în acest timp, aceștia se aflau în vizită  la vecini.

Copilul era singur acasă, iar părinții foloseau un baby monitor, însă se pare că acesta nu a funcționat în seara tragică. Cauzele nu au fost încă clarificate.

Astfel, în cursul nopții, copilul de doi ani s-a trezit și a părăsit casa, fără să fie observat de părinți.

De abia la primele ore ale dimineții, părinții au observat că bebelușul nu era în camera sa și l-au găsit afară. Acesta era deja în stare de hipotermie severă și nu a putut fi salvat de către cadrele medicale care au sosit imediat la fața locului.

Biroul de presă al poliției nu a comentat incidentul, informează Der Standard.

 

Un bebeluș de două zile a fost abandonat într-o pădure, printre fiare sălbatice. "E o minune că a supraviețuit"

 

Un caz la fel de șocant, însă cu un final fericit, a avut loc cu o fetiță de doar două zile, care a fost găsită în viață, după ce a fost abandonată imediat după naștere într-o pădure din Thailanda. Localnicii au rămas uimiți și spun că doar printr-o minune bebelușul trăiește, informează Daily Mail.

Bebelușul în vârstă de două zile avea zgârieturi și vânătăi pe față, precum și insecte pe piele, atunci când sătenii care colectau cauciuc din copaci au observat-o, în provincia Krabi.

Cea mică nu avea haine pe ea și era greu de observat, fiind ascunsă de vegetația înaltă.

Localnicii au avut grijă de bebeluș până când au sosit paramedicii. Fetița a fost înfășurată într-o pătură și condusă la spital, unde a fost tratată pentru deshidratare. 

Fetița a fost ținută sub observație de către cadrele medicale, dar este sănătoasă și, din primele investigații medicale, aceasta nu ar avea probleme de sănătate, în ciuda aventurii prin care a trecut.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că o caută pe mama fetei, însă este dificil de aflat cine este femeia care a abandonat bebelușul.

Bebelușul a fost trimis la spitalul din Khao Phanom pentru monitorizarea stării de sănătate.

Poliția a declarat că este probabil ca ea să fie apoi introdusă în sistemul guvernamental pentru orfani, scrie Daily Mail.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel