Austria. Româncă de 34 de ani, dispărută de 2 zile de la domiciliu. Nu vorbește germană. Poliția, APEL la cetățeni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă în vârstă de doar 34 de ani a dispărut în Austria. Tânăra suferă de probleme psihice și nu vorbește bine limba germană.  

O româncă în vârstă de 34 de ani rezidenta în Austria a dispărut sâmbătă și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Deși au început imediat căutările, inclusiv cu câini dresați și drone, femeia este de negăsit. Potrivit presei locale, tânăra suferă de probleme psihice și nu vorbește foarte bine limba germană.

Autoritățile au demarat căutările în sudul Stiriei încă de sâmbătă seara. Potrivit autorităților, tânăra s-a îndepărtat de casa ei din Ehrenhausen (districtul Leibnitz) și nu s-a mai întors. Femeia suferă de probleme psihice și se pare că abia poate vorbi germana. 

Căutările au continuat duminică inclusiv dincolo de graniță dar anchetele făcute împreună cu autoritățile slovene nu au produs un rezultat concret.

Poliția austriacă face acum un apel la populație pentru a strânge informații, așa cum a anunțat departamentul de poliție de stat.

Femeia este căutată inclusiv cu un elicopter

 

Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil, tânăra de 34 de ani a părăsit casa din Ehrenhausen, zona Ewitsch (situată la circa 5 km de granița cu Slovenia), în jurul orei 17.30. Atunci a fost ultima dată când a fost văzută.

Mai multe patrule de poliție, un elicopter de poliție, câini dresați și mai multe brigăzi de pompieri cu drone au fost implicate în căutările efectuate în zona de frontieră cu Slovenia. 

Mai mult, potrivit sursei citate, la acțiunea de căutare au participat și câini specializați pe căutare din Crucea Roșie, Crucea Verde și Asociația Samariteană.

Acțiunea de căutare a fost anulată duminică în jurul orei 15:30.

Ambele anchetele desfășurate de autoritățile din Slovenia, precum și anchetele din mai multe spitale au fost, de asemenea, neconcludente.

Românca are 1,60 metri și are părul negru, de lungime medie

 

Poliția austriacă solicită orice informație care ar putea duce la găsirea româncei.

Conform descrierii furnizate de autorități, femeia este corpolentă, are o înălțime de aproximativ 1,60 metri și are părul negru, de lungime medie.

Era îmbrăcată într-o jachetă de primăvară-toamnă până la genunchi, eșarfă sclipitoare, pantofi albaștri și purta mici cercei rotunzi de aur. 

Eventualele informații sunt solicitate de la secția de poliție Gamlitz la tel. 059133-6164.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel