Austria. Român, mort într-un accident cumplit. Mașina în care era este de nerecunoscut

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, de 55 de ani, a murit în urma unui accident cumplit pe autostrada A1. O mașină l-a lovit cu putere din spate. Autoturismul său este acum un morman de fiare contorsionate.

Un român a murit în urma unei coliziuni pe A1. Pentru bărbatul de 55 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Un austriac din Austria Inferioară, în vârstă de 41 de ani, din districtul Amstetten, conducea mașina pe prima bandă a Westautobahn (A1), în direcția Viena, în jurul orei 5.10.

 

Șofer român, mort pe loc în accident

 

În același timp, un cetățean român, în vârstă de 55 de ani, din Germania, conducea autovehiculul său în aceeași direcție. Din motive încă necunoscute, austriacul a intrat în coliziune cu mașina românului din fața sa. Ambele vehicule s-au oprit pe banda din mijloc, fiind grav avariate.

A fost prea târziu pentru ca românul să mai poată fi salvat, iar medicul de urgență nu a putut decât să constate decesul bărbatului de 55 de ani. Șoferul din Austria Inferioară a fost transportat la Spitalul Universitar din Linz cu răni. Pe autostradă s-a circulat cu dificultate până puțin după ora 8.00, din cauza lucrărilor de curățare.

 

Cursă nebună cu poliția pe urme

 

Un alt român a provocat panică pe o autostradă din Austria, după ce a pornit într-o cursă nebună cu poliția după el. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, atunci când mai mulți agenți din cadrul Departamentului Transporturilor de Stat din Viena au observat o mașină, care circula cu viteză și care schimba rapid benzile de rulaj pe A23, îndreptându-se spre sud. 

Polițiștii rutieri care au fost avertizați, iar aceștia au vrut să oprească vehiculul, dar șoferul i-a ignorat complet.

Potrivit publicației kurier.at, șoferul a continuat cursa nebună, mergând cu o viteză deosebit de mare, uneori atingând 270 km/h. Potrivit sursei citate, șoferul teribilist a efectuat în mod repetat manevre de depășire periculoase, punând astfel în pericol alți participanți la trafic. 

 

Românul este era beat și drogat

 

Bărbatul s-a îndreptat spre Austria Inferioară prin A2 și a părăsit autostrada la ieșirea Leobersdorf. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l oprească pe bărbat în Hirtenberg din Austria Inferioară (districtul Baden) și să-l aresteze. 

Șoferul, un român în vârstă de 41 de ani, care se afla sub influența alcoolului și a drogurilor, a refuzat examinarea medicală, fiind complet necooperant. Mai mult, el avut o atitudine agresivă și jignitoare la adresa agenților.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel