Austria. Român de 19 ani, urmărire ca-n filme cu polițiștii: A făcut praf mașina tatălui său după o cursă ilegală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 19 ani a distrus mașina tatălui său în Eugendorf (Flachgau), Austria într-o urmărirec în filme cu polițiștii. Tânărul participase anterior la o cursă ilegală de mașini, pe autostradă, pentru care blocase una dintre ieșiri.

Sâmbătă seara, urmărit de Poliție, un tânăr român de 19 ani a reușit să facă praf mașina tatălui său, după o cursă cu peste 130 de kilometri pe oră, cu polițiștii pe urmele lui.

Când poliția a vrut să îndepărteze un blocaj de trafic cauzat de participanții la cursa de mașini, tânărul a accelerat. Cu peste 130 km / h, a fugit de o patrulă care era în urmărirea lui. Într-o curbă, tânărul român  a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un parapete de protecție, au spus polițiștii.

A făcut praf mașina tatălui său după o cursă ilegală

 

Spectatorii cursei ilegale au avut parte de un adevărat joc de-a șoarecele și pisica cu poliția dintre Bergheim, Eugendorf și orașul Salzburg. Mai multe vehicule au blocat sensul giratoriu la ieșirea de pe autostradă din Eugendorf, informează salzburg24.at

Românul de 19 ani a ajuns chiar în fața mașinii de poliție care sosea. Mașina tatălui său a fost distrusă în totalitate. Românul de 19 ani se afla la volan, dar avea și doi pasageri, de 16 și 18 ani, care, din fericire, nu au fost răniți.

Testat pentru alcool, s-a dovedit că acesta nu consumase nimic. Românul s-a ales cu plângere pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel