Austria. Român arestat, după ce și-a amenințat soția și vecinul cu pistolul / Îngrijitoare româncă, prinsă în flagrant când fura

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie în vârstă de 29 de ani, angajată ca îngrijitoare pentru un pensionar de 66 de ani din Rangersdorf, ar fi furat de la bărbat. Femeia, de origine română, a mărturisit faptele și a fost arestată. Un alt român, de 31 de ani, a fost arestat, după ce și-a amenințat soția și vecinul cu un pistol.

Ea a fost prinsă în flagrant delict de un vecin. Femeia din România a mărturisit și a fost arestată de polițiștii de frontieră.

Un vecin al pensionarului a observat duminică cum femeia care lucra ca îngrijitoare a vrut să ascundă într-o geantă obiecte aparținând părții vătămate.

Austria. Îngrijitoare româncă, prinsă în flagrant când fura

 

În plus, în timpul clarificării faptelor cu poliția sesizată, s-a descoperit că de la bărbatul de 66 de ani lipsea o sumă de bani de patru cifre. Banii au fost găsiți la domiciliul îngrijitoarei.

În timpul interogatoriului, tânăra de 29 de ani a mărturisit. Procuratura din Klagenfurt a dispus eliberarea ei. De asemenea, a fost informat și Biroul Federal pentru Azil din Carintia, care a dispus arestarea româncei în baza legii străinilor. Apoi a fost preluată de o patrulă și dusă la centrul de detenție al poliției.

Un alt caz s-a petrecut în Graz, unde un român de 31 de ani a ajuns la poliție. În seara zilei de duminică, 22 mai 2022, a avut loc o dispută între vecini și s-au tras focuri de armă. Ofițerii l-au arestat pe suspectul român, în vârstă de 31 de ani, și au confiscat un pistol cu gloanțe oarbe.

Austria. Român arestat, după ce și-a amenințat soția și vecinul cu pistolul

 

Aseară, jurul orei 22.30, vecinii unui bloc de locuințe s-au luat la ceartă. În timpul disputei, s-a tras un foc de armă, motiv pentru care au fost chemați la fața locului ofițeri de poliție și ofițeri ai Einsatzkommando Cobra.

În cursul securizării exteriorului clădirii, o persoană aparent neimplicată a intrat în zona de pericol. Când polițiștii au încercat să-l scoată pe bărbat din zona de pericol, acesta a declarat că nu vrea să aibă de-a face cu poliția și că a tras doar în aer.

Din cauza amenințărilor periculoase proferate anterior de românul de 31 de ani din Graz împotriva soției sale și a unui vecin, polițiștii l-au arestat pe bărbat. El le-a spus ofițerilor unde ținea arma, care a fost confiscată la scurt timp după aceea. Arma era un pistol cu gloanțe oarbe.

Întrucât bărbatul de 31 de ani era în stare de ebrietate moderată, acesta nu a putut fi interogat. Bărbatului i-a fost impusă o interdicție temporară de port de arme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel