Austria. Patru români au maltratat un conațional. L-au lovit cu tigaia în cap și i-au mușcat urechea

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Patru români au bătut crunt doi conaționali, în Innviertel - Austria, în urma unui conflict legat de mai multe datorii. Victimele, lipsite de apărare, au fost lovite în cap cu o tigaie, iar unuia i-a fost mușcată o bucată din ureche.

 

Conflictul a avut loc sâmbătă, 4 decembrie, într-o locuință a unor muncitori din Utzenaich, în districtul Ried. Astfel, la spațiul de cazare au venit cei patru români, care au vrut să recupereze o datorie de la un conațional, în vârstă de 27 de ani. 

Imediat ce l-au găsit, au început să-l lovească. Bărbatul a fost lovit atât de rău, încât a început să sângereze, însă cei patru români nu s-au oprit, căci unul dintre ei l-a lovit în cap cu o tigaie. În plus, un alt bărbat de 41 de ani a mușcat apoi o bucată din urechea victimei lipsite de apărare.

 

Doi români au ajuns la spital cu răni grave

 

Colegul de cameră al tânărului de 27 de ani, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să intervină, a fost,  de asemenea, bătut și rănit. Alți rezidenți ai locuinței, care au fost de asemenea amenințați de agresorii români, au alertat în cele din urmă poliția.

Tânărul de 29 de ani, care și-a lovit victima cu tigaia, a putut fi arestat în timp ce se afla încă în cămin, iar alți doi agresori au fost prinși la scurt timp după aceea.

Bărbatul de 41 de ani, care a mușcat victima, a reușit să fugă, dar a fost arestat ulterior. În cele din urmă, toți cei patru români au fost duși la închisoarea Ried.

Victima bătăii, în vârstă de 27 de ani, a trebuit să fie transportată la Campusul Neuromed din Linz, cu răni grave, după ce a primit primele îngrijiri la spitalul din Ried. Colegul său de cameră a trebuit, de asemenea, să fie transportat la spital, fiind și el rănit în urma altercației, scrie orf.at.

 

Româncă atacată de un bărbat cu o bară de fier: Femeia a ripostat cu un cuțit

 

Un caz asemănător a avut loc recent la Viena, unde un bărbat și o femeie, cea din urmă de naționalitate română, s-au atacat reciproc cu o bară de fier și un cuțit

Ofițerii Comandamentului Poliției Metropolitane Ottakring au fost alertați cu privire la o presupusă altercație între un cetățean austriac de 44 de ani și o femeie, cetățean român de 34 de ani.

În timpul discuției, bărbatul ar fi atacat-o pe femeie cu o bară de fier, iar femeia l-a atacat pe bărbat cu un cuțit. Ambii au fost răniți.

Suspectul de sex masculin nu se mai afla în apartamentul femeii de 34 de ani când a sosit poliția. Bărbatul de 44 de ani a fost găsit la adresa sa de domiciliu. Cei doi adversari s-au acuzat reciproc că ar fi început cearta violentă.

Procuratura din Viena a fost consultată și a dispus ca bărbatul să fie arestat, iar femeia să fie eliberată. De asemenea, bărbatului de 44 de ani i-a fost interzis să intre și să se apropie de zona respectivă. În timpul căutării barei de fier în apartamentul bărbatului, a fost confiscată o cantitate mică de substanță vegetală, probabil canabis, precum și o armă interzisă (pistol cu electroșocuri deghizat în lanternă).

Presupusa armă din metal nu a fost găsită. Atât bărbatul, cât și femeia au fost transportați la spital de un serviciu de ambulanță vienez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel