CRIMĂ ȘOCANTĂ în Austria. O mamă și-a omorât cei 3 copii, apoi a anunțat că se sinucide. Micuții aveau între 8 luni și 9 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 31 de ani și-a ucis cei trei copii mici într-un apartament din Viena-Donaustadt. După o tentativă de sinucidere, femeia a sunat la numărul de urgență și a mărturisit oribila faptă. Un băiețel de 8 luni și surioara sa de 3 ani erau morți deja când au sosit medicii, iar o copilă de 9 ani a decedat în spital.

Mai întâi și-a sufocat copiii, apoi a chemat poliția: o femeie a fost arestată la Viena, Austria, după ce a comis tripla omucidere acasă, sâmbătă, 17 octombrie. Agenții au intrat în casa femeii și au găsit cadavrele fără viață ale a doi copii, un băiețel de 8 luni și o fetiță de 3 ani. O a treia soră, de 9 ani, a fost dusă la spital în stare gravă, unde a murit, în ciuda eforturilor medicilor. 

Potrivit Vienna Online, conform unei examinări inițiale, cei trei copii au fost sufocați. Mama le-a spus ofițerilor că intenționează să se sinucidă. Motivul triplului asasinat este încă neclar, deoarece femeia nu a fost încă audiată. Femeia este separată de soțul ei, care locuiește și el la Viena.

Nici femeia și nici tatăl copiilor nu erau austrieci. Potrivit presei vieneze, aceștia erau din Nepal. În familia, care se stabilise în Austria de ani de zile, în urmă cu câteva săptămâni a existat o ceartă aprinsă cu asalt reciproc, care sa încheiat cu expulzarea tatălui de 44 de ani. „A fost impusă interdicția de intrare și apropiere, care s-a încheiat la sfârșitul lunii septembrie și nu a fost extinsă la o ordonanță”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. Cei doi se aflau în divorț și se poate ca femeia să se fi temut că tatăl i-ar putea lua copiii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel