Austria. Îngrijitor român, dat jos din microbuzul cu care venea spre țară, într-o benzinărie: Poliția i-a luat rucsacul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
politia_austria_roman_arestat
politia_austria_roman_arestat

Un român de 53 de ani, îngrijitor pentru 24 de ore în Austria, s-a gândit să își „rotunjească“ venitului obținut asistând un bătrân, astfel că a furat, în cele 3 săptămâni de muncă, peste 10.000 de euro.  

Asistentul român de 24 de orei ar fi furat în jur de 10.000 de euro în numerar de la un bătrân de 61 de ani din Pfunds care avea nevoie de îngrijire pe o perioadă de trei săptămâni. Acesta din urmă a observat acest lucru la scurt timp după plecarea îngrijitorului, când a remarcat că banii îi lipseau. 

Din 9 octombrie, românul de 53 de ani și-a folosit cu nerușinare slujba de îngrijitor de 24 de ore pentru a fura banii bătrânului asistat. În doar trei săptămâni a  sustras aproximativ 10.000 de euro. Vineri dimineață, bărbatul a fost înlocuit de o altă asistentă - la scurt timp după aceea, bărbatul asistat, de 61 de ani, a descoperit ce îi făcuse fostul îngrijitor

El a sesizat imediat poliția, iar românul a fost depistat de poliției într-un microbuz cu care e îndrepta spre țară. Mașina în care se afla a fost oprită  la o benzinărie din Suben, în Austria Superioară, ieri, în jurul orei 19:00. „Banii, în numerar, au fost găsiți în rucsacul suspectului”, au informat polițiștii, potrivit Krone.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel