Austria. Hoț român, prins după ce a amenințat-o pe vânzătoare și apoi a fugit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un hoț de magazine beat a amenințat o vânzătoare din Linz și apoi a fugit. Cu toate acestea, polițiștii au reușit să-l aresteze la scurt timp pe suspectul român, în vârstă de 43 de ani.

O patrulă de poliție a fost chemată vineri, în jurul orei 13.30, la o băcănie din Linzer Landstraße, după ce acolo a avut loc o tentativă de furt din magazin.

La fața locului, o angajată a declarat că a oprit un bărbat la casierie și i-a verificat rucsacul. Cu toate acestea, hoțul din magazin ar fi luat brusc geanta și ar fi amenințat-o pe femeie cu pumnul. Un alt angajat a încercat să îl oprească pe suspect la ușa de ieșire, dar nu a reușit.

Austria. Hoț român, prins după ce a amenințat-o pe vânzătoare și apoi a fugit

 

Întrucât hoțul se afla încă în imediata apropiere a magazinului, a fost arestat la scurt timp de către poliție și dus la centrul de detenție al poliției din Linz. Bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, era un român în vârstă de 43 de ani, potrivit Krone.at.

Un alt român dn Austria și-a pus o cagulă și a intrat în casa fostului angajator. L-a sfidat apoi de judecător: "Nu am fost eu!".

Adus, luni, în fața instanței din Graz, un român a negat că a intrat în casa fostului său angajator, pentru a-l jefui. În ciuda imaginilor surprinse de camera de supraveghere video, hoțul a susținut că nu a pătruns în casa fostului său angajator, iar monedele de aur, pe care se presupune că le-a furat, le-a văzut doar la televizor.  "Un circ", a spus judecătorul Erik Nauta.

Cazul a mai fost judecat o dată în toamnă. La acel moment, se ajunsese la un verdict de vinovăție care a fost anulat din cauza unei erori de formă. Acest lucru nu a schimbat cu nimic dovezile. Imaginile video din casă l-au surprins pe autorul atacului, care purta o jachetă foarte distinctivă, cu căptușeală roșie. Aceeași haină fusese purtată de inculpat, câteva zile mai târziu, când a fost interogat de poliție, transmite krone.at.

"Nu știu decât monedele de aur, văzute la televizor" 


Cagula, purtată în timpul jafului, a fost găsită în apartamentul său. "Fiul meu o folosește la schi", s-a justificat românul. De asemenea, el susține că a cumpărat pachetele de șuruburi care se aflau în dulapul său.

"Dar numărul de serie se potrivește cu factura victimei", i-a explicat judecătorul Nauta. Și cum rămâne cu monedele de aur, care au fost furate din casa victimei?".

"Am văzut monede de aur doar la televizor", a spus românul, de 34 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel