Augustin Viziru a furat dintr-un magazin din Anglia. Fază tare când a ieșit: "Așa ușor e? Hai, mă tată, că nu mă opresc" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Augustin Viziru a furat dintr-un magazin din Anglia (Sursa foto: captură Youtube)
Augustin Viziru a furat dintr-un magazin din Anglia (Sursa foto: captură Youtube)

Augustin Viziru, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a povestit cum a furat un tac de snooker dintr-un magazin din Anglia. 

Augustin Viziru a povestit, în cadrul podcastului găzduit de Radu Țibulcă, mai multe întâmplări amuzante din viața sa. Acum în vârstă de 41 de ani, celebrul actor a povestit și cum a furat pentru prima și ultima oară în viața sa, atunci când avea doar 16 ani.  

"Am furat o singură dată, eram în Anglia. Tata ce făcea? Noi aveam școală de fotbal și plecam în turnee peste tot, în Anglia, Spania, Italia, Franța, văzusem toată Europa în lung și-n lat numai cu autocarul. Eu am fobie de autocar. Și acum ne-au trimis în Anglia și tata, pe vremea aia cum erau legile, că erau bani la mijloc, tata trebuia pentru fiecare să arate câte 500 de dolari la vamă ca să te lase să treci, că așa era legea pe vremea aia. Nu putea tata să aibă încredere în oricine să-l trimită cu banii. Și eu aveam 15 sau 16 ani. În mine avea încredere, știa că sunt descurcăreț. Mă trimitea pe mine tot timpul.

Când am ajuns în Anglia, ne-am suit pe feribot. Și în subordine eu aveam o grupă de copii de 12 sau 13 ani. La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. I-am zis: 'Băi, fraiere. Vezi că ai pe spate o bară metalică, pe sticluță, când trece de porți, sună. Și te prind. Scoți aia și gata'. Eu n-am avut nicio intenție, dar el a scos aia, l-a băgat în pantaloni și a ieșit afară cu parfumul. Toată echipa de copii a văzut ce a făcut ala. Și toată lumea a zis că merge treaba.

Țin minte și acum că era un perete mare numai cu walkmanuri. A trecut tot valul de echipe, că erau și rezerve, 22 de copii, și au mai rămas vreo 10 sau 12 care se bălăngăneau așa pe raft. Toată lumea a început să fure de acolo.

Și am ajuns în Anglia și mie îmi era așa… nu furasem niciodată, dar eram pasionat de biliard. Am intrat într-un magazin și am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Enorm, îți dai seama. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. Era lumea foarte relaxată.

L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea… și am ieșit. Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară mă gândeam: Așa ușor e? Hai, mă tată că nu mă opresc", a povestit Augustin Viziru.

Ulterior, actorul a furat și o fustă pentru secretara tatălui său, însă a fost prins de vânzătoare. Acela a fost momentul în care și-a jurat să nu mai fure în viața sa.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel