Atac în Franța. Poliţişti au împușcat mortal un bărbat care i-a ameninţat cu un cuţit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură fr.news.yahoo.com
Sursa foto: captură fr.news.yahoo.com

Poliţişti francezi au împuşcat astăzi mortal un individ care i-a ameninţat cu un cuţit în localitatea La Courneuve din apropiere de Paris, relatează agenţiile EFE şi AFP.

Potrivit presei franceze, agresorul despre care se presupune că este un afgan, avea asupra sa un cuţit de circa 30 de centimetri şi a fost iniţial imobilizat de o patrulă ecvestră, dar a reuşit să fugă şi s-a ''aruncat'' asupra unei alte patrule de poliţişti aflată pe biciclete şi care s-a apărat executând focuri de armă.

Atacatorul, care a murit după ce a fost atins de gloanţe în cap şi abdomen, nu a spus nimic care ar putea fi interpretat drept mesaj terorist, dar deocamdată nu este exclusă nicio pistă, potrivit Procuraturii.

 

În Franţa sunt în vigoare măsuri stricte de izolare 

 

Acest nou atac survine în timp ce în Franţa sunt în vigoare măsuri stricte de izolare din cauza pandemiei de coronavirus care până în prezent a provocat aproape 16.000 de decese în această ţară.

Pe 4 aprilie, un sudanez care a acţionat singur a atacat mai multe persoane în oraşul Romans-sur-Isere în interiorul depozitului companiei unde lucra, apoi într-o măcelărie şi în plină stradă. Iniţial el a folosit un cuţit propriu, apoi un altul pe care l-a luat din măcelărie şi şi-a înjunghiat victimele în torace, abdomen şi spate. Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi altul în vârstă de 44 de ani au murit, alţi cinci fiind răniţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel