Atac armat la Strasbourg. Klaus Iohannis, mesaj pentru Emmanuel Macron

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat astăzi un mesaj de condoleanţe omologului său francez, Emmanuel Macron, după tragicul atac armat care a avut loc la Strasbourg, şeful statului subliniind că România este alături de Franţa în lupta împotriva celor care atentează la viaţa oamenilor nevinovaţi, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Am aflat cu profundă indignare despre tragicul atac armat care a avut loc în seara zilei de 11 decembrie 2018 în centrul oraşului Strasbourg, soldat cu pierderi de vieţi omeneşti şi răniţi. Doresc să transmit, în numele poporului român şi al meu personal, condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor răniţi”, se arată în mesajul şefului statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a exprimat, totodată, compasiunea şi solidaritatea poporului român cu suferinţa prin care trece în acest moment naţiunea franceză, subliniind că România este alături de Franţa în lupta împotriva celor care atentează la viaţa oamenilor nevinovaţi şi la modul de viaţă al societăţilor noastre.

Un atac armat s-a produs ieri seara în apropierea Târgului de Crăciun din centrul Strasbourgului, oraş aflat în apropierea graniţei cu Germania. Atacul s-a soldat cu cel puţin doi morţi şi 11 răniţi, dintre care unii în stare critică, potrivit ministrului francez de interne, Christophe Castaner.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel