Aspirină și suc de lămâie, combinația care îți va salva ziua și îți șterge imperfecțiunile de pe chip

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Aspirină și suc de lămâie, combinația care îți va salva ziua și îți șterge imperfecțiunile de pe chip
Aspirină și suc de lămâie, combinația care îți va salva ziua și îți șterge imperfecțiunile de pe chip

Fața este "cartea de vizită" a fiecăruia. Este fereastra către lumea noastră și ceea ce ne exprimă. Chipul - de fapt - suntem noi. De aceea este atât de important să acordăm atenție cât de curată și bine îngrijită este fața noastră.  Iată un truc ieftin și la îndemână pentru tenul tău: Combinația de aspirină și suc de lămâie va șterge imperfecțiunile

Uneori, problemele tenului nostru pot fi o pacoste. De-a lungul istoriei, omenirea a dezvoltat o multitudine de formule pentru a face față diferitelor probleme ale pielii, astfel încât oglinda lumii noastre interioare să rămână curată și atractivă. Astăzi, vom vorbi despre trei dintre cele mai puțin evidente.

Rețeta #1: Aspirină și suc de lămâie, combinația care îți va salva ziua
 

Suntem obișnuiți să vedem aspirina ca pe un medicament care nu are nicio legătură cu frumusețea. Cu toate acestea, se pare că poate fi de neprețuit și pentru frumusețe! Dintr-o dată, se pare că aspirina nu numai că ajută să facă față la exfolierea pielii moarte nu mai rău decât cele mai bune exfoliante. De asemenea, poate ajuta la curățarea în profunzime a pielii fără a fi nevoie să mergeți la o clinică specializată. Tot ce trebuie să faceți este să vă procurați suficient de mult pentru a face o mască de aspirină.

Pentru a face masca, vom avea nevoie de trei tablete de aspirină, precum și de 50 de mililitri de apă caldă. Înmuiați tabletele în apă, apoi transformați-le într-o pastă. În continuare, procedați ca și cum ați avea în mâini un scrub obișnuit. Aplicați amestecul pe tenul curat și frecați-l cu mișcări circulare. După zece minute clătiți masca și bucurați-vă de rezultat. Dacă este necesar, repetați această "magie a aspirinei" de două ori pe săptămână pentru pielea grasă și o dată pentru pielea uscată.

Pentru probleme mai grave ale pielii, încercați să adăugați lămâie la masca dumneavoastră. Combinația va avea un efect de recul asupra acneei și, de asemenea, va curăța în profunzime porii. Pentru prepararea sa se iau aceleași trei comprimate de aspirină, dar se înlocuiesc 50 ml de apă cu aceeași cantitate de suc de lămâie. Se înmoaie tabletele în ea, se face o pastă și se repetă tot ca la prima rețetă. La început, o astfel de mască va trebui să fie repetată de 2 ori pe săptămână. Dar, pe măsură ce pielea dumneavoastră se îmbunătățește, vă puteți limita la măști preventive de câteva ori pe lună.

Aspirina poate fi, de asemenea, amestecată cu ulei de arbore de ceai sau aloe. Astfel de măști sunt bune pentru ameliorarea problemelor de acnee.

Rețeta #2: Masca din piure de banane
 

Într-adevăr. O banană nu numai că hidratează și hrănește perfect pielea, ci și o face să strălucească din interior. Și acest efect merită gustat! Și când ne gândim că, de asemenea, strânge porii, reduce ridurile și albește, este o alegere evidentă.

Pentru a face o mască de banane, luați un fruct moale copt, precum și unt de bună calitate. Topește untul într-o baie de apă, amestecă pulpa de banană în unt și apoi aplică masca rezultată pe față. Fă-o cu mișcări ușoare, "bătând" terciul sub degete. Lasă masca să acționeze timp de o jumătate de oră și apoi clătește.

 

Rețeta #3: Mașina timpului pentru piele
 

Iar dacă problemele sunt și mai evidente, încercați cea de-a treia rețetă. O veritabilă mașină a timpului pentru fața ta. În doar câteva aplicări, această mască este capabilă să vă readucă pielea înapoi cu zece ani, îmbunătățind calitativ starea pielii. De asemenea, poate fi folosit ca remediu de urgență, dacă trebuie să arăți perfect în câteva ore.

Pentru această mască miraculoasă, vom avea nevoie de banane coapte, dar nu încă închegate, suc de rădăcină proaspătă de ghimbir, ulei de măsline și un albuș de ou.

În primul rând, trebuie să ne "ocupăm" de banană, transformând pulpa acesteia în terci. La această pulpă parfumată, se adaugă o parte de suc de ghimbir la două părți de ulei de măsline. Se bate albușul de ou și se încorporează la final în amestec pentru a obține o consistență cremoasă. Apoi, aplicați masca rezultată pe față. De îndată ce primul strat s-a uscat, aplicați un al doilea strat. Apoi, aplicați un al treilea strat în același mod. După aceea, așteptați aproximativ 15-20 de minute și spălați totul cu apă caldă curată. La final, aplicați crema de față obișnuită.

Cei care folosesc această rețetă sunt încântați de ea. Singurul lucru este că, dacă pielea ta necesită o îngrijire specială, ar trebui să faci o cură de zece astfel de tratamente, repetându-le după trei până la cinci zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel