Arestați pe Aeroportul Internațional din Malta

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi români și-au îndesat în bagajele de mână cosmetice și alte bunuri, în valoare de 5000 de euro, furate din zona de îmbarcare.

 

Doi români și-au îndesat în bagajele de mână cosmetice și alte bunuri, în valoare de 5000 de euro, furate din zona de îmbarcare.

 

Doi români au fost arestați pe Aeroportul Internațional din Malta înainte de a se îmbarca într-o cursă cu destinația România. Cei doi au fost reținuți de polițiști după ce asupra lor au fost găsite trei genți care conțineau bunuri în valoare de 5.000 de euro, pe care aceștia nu au putut să le justifice.


Anterior polițiștii fuseseră alertați de angajații aeroportului că mai multe bunuri ar fi dispărut din magazinele aflate în zona de îmbarcare. În urma verificării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, autoritățile au stabilit că cei doi se fac vinovați de furt.


Pentru moment numele suspecților nu a fost făcut public însă jurnaliștii de la publicația malteză Independent au aflat că cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie duși în fața magistraților pentru a se judeca cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel