ARESTĂRI și GAZE LACRIMOGENE în Piața Victoriei/ Un jurnalist german a fost luat cu duba jandarmeriei

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Miercuri seară, la protestele din București, jandarmeria a ridicat mai mulți cetățeni, printre care și un jurnalist german.

Jurnalistul german se numește Paul Arne Wagner și a fost luat de jandarmi şi urcat într-o dubă din fața guvernului. Surpinzător, colegii lui susțin că acesta a fost luat chiar din mijlocul lor, ceea ce înseamnă că jandarmii știau cine este, lucru extrem de grav pentru care atât ministrul de Interne cât și șeful jandarmeriei ar trebui să dea explicații.

Potrivit g4media, compania Pasaport Productions, producător de documentare, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care explică ce s-a întâmplat: ”Colegul nostru, jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus”.

Înafara reținerilor, jandarmii au recurs și la gaze lacrimogene, deși în Piața Victoriei din București erau prezenți și mai mulți copii.

Peste 15.000 de bucureșteni au ieșit miercuri seara în stradă. Acestora li s-au alăturat mii de manifestanți în Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Oradea, Bistrița.

Toți au protestat împotriva modificării Codului de Procedură Penală și împotriva coaliției PSD-ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel