Apple a anunțat o serie de noi produse. Noul MacBook Air va începe de la 1.199 de dolari

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Apple a anunțat o serie de noi produse
Apple a anunțat o serie de noi produse

Apple Inc. a lansat luni o actualizare de software pentru iPhone-urile sale, a prezentat un serviciu de tip "cumpără acum plătește mai târziu" și a introdus un MacBook Air echipat cu cel mai recent cip M2, scrie Reuters.

În cadrul Worldwide Developers Conference, al doilea mare eveniment anual al Apple, gigantul tehnologic a prezentat un nou tablou de bord pentru mașini care va ajunge pe noi modele, inclusiv Ford și Jaguar, iar producătorul iPhone a prezentat o serie de funcții pentru colaborare și siguranța datelor.

 

Principalele lansări făcute în cadrul evenimentului

 

Cel mai recent sistem de operare pentru iPhone-uri va avea un aspect reîmprospătat, care vine cu noi widgeturi, o mai mare personalizare și o nouă abordare în ceea ce privește notificările.

Apple Pay Later va permite utilizatorilor să plătească folosind Apple Pay acolo unde acesta este acceptat și să achite în patru tranșe, pe parcursul a șase săptămâni, fără nicio taxă suplimentară.

Noul iOS va avea actualizări proaspete pentru CarPlay, inclusiv noi indicatoare, iar producătorii auto, inclusiv Ford Motor și Jaguar Land Rover, vor integra această funcție în mașinile lor.

 

Apple a dezvăluit cipul M2, succesorul primului cip intern al companiei, denumit M1

 

Cel mai recent cip M2, care vine cu 24 de gigaocteți de memorie unificată, este cu 18% mai bun decât predecesorul său și poate reda mai multe fluxuri de video 4K și 8K.

Apple a lansat, de asemenea, un MacBook air reproiectat și un MacBook Pro cu noul cip.

M2 va utila un MacBook Air nou-nouț, reproiectat în jurul cipului M2. Cântărind doar 2,7 kilograme, noul Air este echipat cu un ecran Retina lichid de 13,6 inci și va avea un sistem de încărcare Magsafe. De asemenea, există și mufă pentru căști.

MacBook Air va începe de la 1.199 de dolari și va fi disponibil în culorile gri, auriu, argintiu și albastru. MacBook Pro începe de la 1.299 de dolari. Ambele laptopuri vor fi disponibile luna viitoare.

IPadOS 16 va include aplicația de productivitate Free Form, care va permite utilizatorilor să împărtășească idei în cadrul întâlnirilor video FaceTime.

 

Apple prezintă și noul WatchOS 9 care va aduce noi fețe de ceas

 

iPad Pro va putea acum să afișeze grupuri de aplicații pe un ecran secundar, permițând o mai mare productivitate, în încercarea de a face aplicațiile iPad mai "desktop-like".

Noul WatchOS 9 de la Apple va aduce noi fețe de ceas, noi măsurători pentru antrenamente și zone de ritm cardiac pentru exerciții fizice.

Apple a întărit și funcțiile de securitate în noul iOS. Aceasta a lansat Safety Check în aplicația de setări, care le permite utilizatorilor să revoce accesul la date personale, cum ar fi locația.

De asemenea, utilizatorii se pot deconecta de la conturile iCloud de pe alte dispozitive pentru o mai mare siguranță de pe pagina Safety Check.

Noul MacOS, denumit Ventura, va avea actualizări ale aplicației Mail, actualizări ale software-ului camerei foto și funcții îmbunătățite de productivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel