Antena 1 RENUNȚĂ la o EMISIUNE celebră

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Începând cu data de 1 martie, o emisiune celebră iese din grila de programe Antena 1.

Este vorba de emisiunea „Prietenii de la 11” prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Anunțul a fost făcut de artist pe paginile de socializare. 

„Din 1 martie, emisiunea "Prietenii de la 11" iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

Citește și Cântăreţul Florin Ristei, reacţie după scuzele lui Dragnea pentru deţinuţi: Cât de meschin şi de mizerabil să fii încât să ai tupeul să zici aşa ceva?Tu ceri scuze ălora care seamană cu tine

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru.

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta.

Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, este mesajul lui Ristei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel